TNG

Security Analyst till Securelink i Stockholm

Vill du ha en av de mest spännande rollerna inom cyber security? Nu söker vi en Security Analyst till SecureLink i Stockholm!

Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-13
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Frukost Frukost
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Johanna Gustafsson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Vill du ha en av de mest spännande rollerna inom cyber security? Nu söker vi en Security Analyst till SecureLink i Stockholm!

Här är din möjlighet att arbeta på Europas ledande företag inom cyber security och tillsammans med specialiserade kollegor arbeta för en säkrare IT-miljö hos några av Sveriges mest spännande företag! Som Security Analyst får du möjlighet att utvecklas inom IT-säkerhet och arbeta hands-on med den senaste tekniken.

Vill du göra skillnad och arbeta sida vid sida med branschens mest kompetenta kollegor inom cyber security? Varmt välkommen att ansöka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta på ett specialistföretag som uppmuntrar till kompetensutveckling och möjlighet till lärande. Du får möjlighet att fördjupa din kompetens inom cyber security och arbeta tillsammans med likasinnade kollegor som brinner lika mycket för säkerhet som du. Som Security Analyst har du ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att göra skillnad. 

Som Security Analyst på SecureLink erbjuder vi dig: 

 • På SecureLink brinner vi för cyber security och lägger stor vikt vid att ha specialistkompetens inom vårt område.
 • Vi är ett team av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans bringar värde till våra kunder. Vi är väldigt stolta över vårt arbete och är måna om att alltid stå bakom det vi levererar.
 • Vi trivs med att ständigt förbättras, vi vill driva innovation och vara föregångarna till förändringarna som sker inom cyber security.
 • Vi tror på kraften att ha kul på jobbet genom att vara prestigelösa, ha respekt för varandra och våra kunder samt ha tillit till det vi gör genom att skapa enkelhet i en väldigt komplex bransch.
 • Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder.
 • Vi erbjuder spännande karriärmöjligheter för alla medarbetare och vi tycker att det är viktigt att man hela tiden kan vidareutvecklas inom sin passion för cyber security.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Genomföra djupgående och sofistikerade analyser på larm som inkommit hos Securelinks kunder.
 • Eskalera ärendet vidare, rekommendera kunden alternativa åtgärder alternativt själv åtgärda problemet baserat på avtal och typ av incident.
 • Genomföra Threat hunting, där du genom bl.a. analys av beteende och statistik hittar hot som försöker att kringgå olika säkerhetslösningar. Men även proaktivt arbete för att hitta nya hot som vi hittar genom vår omvärldsbevakning.
 • Arbeta med loggövervakning, kontrollera filintergitetsförändringar, end-point analyser och reverse engineering. 
 • Kontinuerligt förbättringsarbete och bidra till att optimera och effektivisera detektionsmetoder och larmhantering. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i SecureLinks Cyber Defence Center i Stockholm. Du arbetar alltid tillsammans med andra kollegor i ett team, så att ni alltid har möjlighet att diskutera och bolla lösningar med varandra.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för cyber security och som vill fördjupa sina kunskaper inom området. Kanske har du läst en eftergymnasial utbildning inom informationssäkerhet eller forensik alternativt lärt dig på egen hand. Du en god förståelse  inom Windows och Linux operativsystem samt nätverk och brandväggar. Vi ser gärna att du har kunskap inom Python för att kunna arbeta med scriptning. Det är meriterande om du har arbetat med loggövervakning i Splunk, Logpoint, Qradar eller annan logghanteringslösning. 

Du som kommer att trivas i denna rollen är: 

 • Initiativtagande, handlingskraftig och ansvarsfull. Det är viktig att du känner dig bekväm med att arbeta självständigt, där du får ta mycket eget ansvar samtidigt som att det är viktigt att göra rätt och att handla med fokus på kvalitet och noggrannhet. 
 • Analytisk och stabil. Du greppar snabbt komplexa frågeställningar och problem och stressar inte upp dig vid pressade situationer. 
 • Teamorienterad och relationsskapande. Då du kommer att samarbeta med andra är det viktigt att du trivs med det och gärna delar kunskaper, information och erfarenheter med dina kollegor. 
 • Har en god organisatorisk förståelse. Det är viktigt att du har en förståelse för affären och en nyfikenhet kring organisationen i övrigt för att ha känsla för hur dina val påverkar andra sektioner och organisationen i helhet. 
SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag, baserat i 8 länder och som är i expansiv fas där tillit och respekt ingår i våra värderingar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
SecureLink
Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-13
Johanna Gustafsson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Räkna ut avståndet till jobbet


Smidesvägen 10, Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig