TNG

Service Delivery Responsible på SEB, Stockholm

Är du en fena på struktur, relationer och med erfarenhet av projektledning eller service delivery? Här är ditt drömjobb på SEB!

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-08
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel
Johanna Hellman
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Hellman

0734 34 64 82

Är du en fena på struktur, relationer och med erfarenhet av projektledning eller service delivery? Här är ditt drömjobb på SEB!

Just nu söker vi dig som har känsla för kvalitet och förmågan att skapa långsiktiga relationer i en interaktiv och innovativ miljö. Som Service Delivery Responsible på SEB i Stockholm kommer du jobba inom ett prioriterat område med framtidens arbetsplatstjänster. Hos oss kommer du få en unik möjlighet i en spännande roll där du kommer utveckla både området och dina egna kunskaper.

OM JOBBET

OM JOBBET

Du kommer vara Service Delivery Responsible för workplace-området. I rollen kommer du ingå i ett team som arbetar med att utveckla, underhålla och leverera tjänster kopplade till området. Det här är en roll där dina projektledande och koordinerade kunskaper uppskattas och kommer till nytta.
Du kommer bland annat:

  • samarbeta med ledningsgruppen inom workplace och intressenter från affären
  • säkerställa leveransen och jobba tillsammans med SEB:s outsourcing partner
  • projektleda och koordinera leveranser inom området
  • säkerställa att vi möter förväntningar kring kvalitet, tidsaspekter och budget
  • genomföra presentationer för interna stakeholders och ta fram business cases
  • räkna på projekt, följa upp budget och engagera dig i upphandlingar och avtalsfrågor

Du blir en ovärderlig team-medlem i en grupp som jobbar med End User Service. Tillsammans ansvarar ni för leverans och service inom hårdvara, print och support samt tjänster såsom bland annat mail och contact center. I närmaste gruppen kommer du jobba med en kunnig Lead Designer, tekniker samt partner. Din arbetsplats blir hos SEB:s nybyggda och prisbelönta huvudkontor i Solna.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Till den här rollen söker vi dig som har en stark koordinerande och strukturerad natur. Då rollen innebär mycket kommunikation både internt och extern värderar vi dina sociala och relationsskapande förmågor. Eftersom du är en person i ett mindre team hoppas vi att du liksom vi uppskattar att jobba tillsammans och vill dela med dig av dina kunskaper på ett prestigelöst och positivt sätt.

Vi söker dig med erfarenhet inom projektledning, management-erfarenhet och förståelsen för samarbete med leverantörer. Då du jobbar nära många intressenter inom SEB söker vi dig med erfarenhet av att driva business cases och att hålla presentationer i syfte att skapa en gemensam förståelse och målbild.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-08
Johanna Hellman
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Hellman

0734 34 64 82

Räkna ut avståndet till jobbet


Stjärntorget 4, 169 56 Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig