TNG

Serviceinriktad Administratör till KPMG Stockholm

Är du en serviceinriktad administratör som vill arbeta på dynamiska KPMG i centrala Stockholm? Sök jobbet redan idag!

Arbetsgivare KPMG
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-20
Centralt kontor Centralt kontor
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Livspussel Livspussel
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Cilla Lennér
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Är du en serviceinriktad administratör som vill arbeta på dynamiska KPMG i centrala Stockholm? Sök jobbet redan idag!

Är du i början av din karriär och vill arbeta på dynamiska KPMG i Stockholm? Nu söker KPMG ytterligare en serviceinriktad administratör till Deal Advisory på huvudkontoret i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Har du ett par års erfarenhet av administrativt arbete och lockas av varierade arbetsuppgifter i en expansiv och internationell organisation? Som medarbetare på KPMG arbetar du i en entreprenöriell och föränderlig miljö. Du får möjlighet att arbeta med drivna och inspirerande människor där du själv kommer få ansvara för vissa projekt. Administratörsgruppen på Deal Advisory är viktig för organisationen och dess medarbetare och du kommer att arbeta självständigt men ändå dra fördelar av gemenskap och kunskap inom gruppen. 

KPMG erbjuder sina medarbetare ett generöst friskvårdsbidrag liksom utvecklingsmöjligheter i form av interna utbildningar i t.ex. Excel. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

  • stötta konsulterna administrativt
  • sköta tidrapportering för konsulterna
  • hantera leverantörsfakturor
  • viss kontering
  • ta ut kundlistor i Excel
  • ansvara för sedvanliga administrativa assistentsysslor såsom rese- och mötesbokningar, kalenderhantering, besvara mail mm. 
  • göra enklare presentationer i Power Point

 

Rollen ställer höga krav på noggrannhet, struktur och service. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som administratör blir du tillsammans med 5 andra personer en del av gruppen som tillsammans stöttar Deal Advisorys ca 100 konsulter.  Ni sitter i trevliga och moderna lokaler i nära anslutning till Centralstationen i Stockholm City. 

Arbetstider är vardagar 08.30- 17.00 med 30 min lunch.

Som ny får du 1 - 2 veckors introduktion för att sedan kunna arbeta självständigt i din roll.

 

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker har ett par års erfarenhet av en liknande roll och att du som person är driven och social samt uppskattar en föränderlig miljö som präglas av arbetsglädje och högt tempo. 

Rollen innebär att du har många kontaktytor internt och externt vilket ställer höga krav på att du är serviceorienterad samt lösningsfokuserad. Arbetsuppgifterna varierar i komplexitet, det är allt ifrån högt och lågt, vilket gör att du som är prestigelös och samtidigt gillar utmaningar kommer känna att du trivs och utvecklas. 

Du behöver kunna svenska och engelska flytande i både tal och skrift, många möten hålls t.ex. på engelska. Att du har god kunskap och vana av Officepaketet samt gärna erfarenhet av något affärssystem är en klar fördel för att du snabbt ska komma in i rollen.

KPMG

KPMG

KPMG erbjuder tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Vi har 1500 medarbetare på kontor över hela landet.
Avdelningen Deal Advisory på KPMG erbjuder stöd i köp- och säljprocesser samt rådgivande analystjänster för varje steg under transaktions- eller finansieringsprocessen.
Deal Advisory har lång erfarenhet av transaktioner och av att agera rådgivare i de allra flesta situationer och har ett stort internationellt nätverk samt fokuserar på att leverera konkreta resultat. Med en bred bas av erfarna specialister inom områden som t.ex. strategisk och kommersiell due diligence, M&A, skatt, finansieringsfrågor, finansiell due diligence, operationell due diligence, värdering och kapitalmarknadsfrågor ger KPMG råd även i komplexa situationer.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare KPMG
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-20
Cilla Lennér
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet


Vasagatan 16


map

Andra jobb som kanske passar dig