Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänstebil Tjänstebil
Jobba hemma Jobba hemma
Tjänste&shypension Tjänste­pension

Servicetekniker för region väst till Olympus

Vill du arbeta med felsökning, reparationer och underhåll av medicinteknisk utrustning? Sök till servicetekniker hos Olympus!

Arbetsgivare Olympus Medical Systems
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-10

Frågor om jobbet

Sarah Björklund
Kontakta din rekryterare

Sarah Björklund

0709-707216

Vill du arbeta med felsökning, reparationer och underhåll av medicinteknisk utrustning? Sök till servicetekniker hos Olympus!

Olympus Medical Systems befinner sig i en spännande fas och söker därför en Fältservicetekniker i region väst, som ingår i en servicegrupp om totalt åtta tekniker. Som servicetekniker får du varierande arbetsdagar med resor i regionen och övriga Sverige (vid behov), samt en bredd av spännande och utmanande uppgifter inom teknisk support, felsökning och reparation.

Eftersom du utgår från hemmet spelar det mindre roll var inom regionen du bor. Det fungerar lika bra att utgå från Göteborg med omnejd som från andra orter i väst, exempelvis Alingsås, Uddevalla, Borås eller Kungsbacka.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som servicetekniker hos Olympus Medical Systems får du stort eget ansvar över dina arbetsdagar och möjlighet att använda hela din bredd och intresse för teknik. Du blir en del av en servicegrupp med engagerade och kompetenta kollegor, som alla besitter stor teknisk kompetens. Här kommer du få möjlighet att vara med att driva och förbättra fältservicearbetet tillsammans med gruppen och Fältservicechefen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ta ett helhetsansvar för kunden, vilket innebär fortlöpande kontakt med dina kunder, allt från teknisk support via telefon/mail, till felsökning och reparation på plats. En stor del i jobbet är även utförande av årligt förebyggande underhåll av kundens utrustning. Du sköter själv hela processen gällande reservdelshanteringen och återrapportering av dina utförda jobb i vårt ärendehanteringssystem.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Dina kunder består av sjukhus samt privata aktörer inom sjukvården i region väst. Resandet är centralt i tjänsten, där övernattningar ingår. Du utgår från ditt hemmakontor, där du självklart förses med telefon, dator samt övriga kontorsinventarier som behövs, samt tjänstebil. Som nyanställd får du en gedigen utbildning och certifiering i Tyskland för att på ett effektivt sätt komma in i din nya roll.

Tjänsten är på heltid och start sker snarast enligt överenskommelse.

Olympus Medical Systems är en del av Olympus Sverige AB, som idag består av drygt 80 personer och omsätter ca 400 MSEK. Bolaget tillhör en världsomspännande koncern med säte i Japan. 

 

VEM ÄR DU?

För att trivas som servicetekniker måste du gilla att träffa nya människor då du kommer ansvara för all teknisk support och service i din region. Självklart tycker du om att resa i arbetet och ser fram emot att lära dig mer om medicintekniska produkter.

För att även bli framgångsrik i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av teknisk felsökning och reparation, gärna inom liknande produkter. Vi förutsätter att du lägst har gymnasiekompetens och goda kunskaper i svenska och engelska. 

Varmt välkommen med ansökan!

Om Olympus Medical Systems

Sedan Olympus grundades i Japan 1919, har det blivit en ledande tillverkare av innovativ optisk och digital utrustning för sjukvårds- och konsumentelektroniksektorerna. I över 90 år har vi lett utvecklingen av endoskopi- och mikroskopiprodukter, medicinsk och industriell utrustning, kameror och röstinspelare.

Olympus i Sverige omfattar två divisioner: Imaging Systems (digitala kameror, kikare, diktafoner) och Medical Systems (medicinsk endoskopi, kirurgisk endoskopi och systemintegration) Företaget omsätter ca 400 MSEK och har drygt 80 anställda. Olympus Sverige AB tillhör en världsomspännande koncern med säte i Japan. Läs mer på www.olympus.se

På Olympus försöker vi varje dag göra världen till en lite bättre plats att leva i. Vi strävar efter att utveckla ny teknik, nya produkter och nya tjänster som uppfyller de tuffaste branschstandarder, samt erbjuda våra kunder ökad säkerhet, trygghet, kvalitet och produktivitet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Olympus Medical Systems
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-10

Frågor om jobbet

Sarah Björklund
Kontakta din rekryterare

Sarah Björklund

0709-707216

Räkna ut avståndet till jobbet


Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden