TNG

Servicetekniker till Gunnebo Industries

Servicetekniker till framgångsrika Gunnebo Industries i Mälardalsregionen.

Arbetsgivare Gunnebo Industries
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-28
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Flextid Flextid
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Malin Thoresson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

Servicetekniker till framgångsrika Gunnebo Industries i Mälardalsregionen.

Vill du ha ett varierande och fritt arbete där du får arbeta för ett starkt varumärke i en internationellt ledande koncern? Har du ett tekniskt intresse och trivs i en kundnära roll? Bra! Då kan detta vara rollen för dig. Som servicetekniker/serviceingenjör på Gunnebo Industries får du arbeta med ett brett produktprogram och en etablerad kundbas i en rad olika branscher.

Välkommen med din ansökan!


VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som servicetekniker får du en fri roll där du får du arbeta med besiktning och service av olika typer av lyftutrustningar hos Gunnebo Industries kunder i Sverige. Du jobbar nära dina kunder med varierande omfattning och längd på uppdragen. Du kontaktar och planerar självständigt dina uppdrag tillsammans med dina kunder.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Besiktning och service av lyftutrustning hos kund
• Testning med hjälp av drag-, magnaflux och penetrantprovning
• Dokumentation av arbetet i besiktningsprotokoll
• Planering och inbokning av kundbesök hos dina kunder

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som servicetekniker besiktar och servar du olika typer av lyftutrustning hos Gunnebo Industries kunder. I din servicebil har du modern utrustning i form av drag-, magnaflux och penetrantprovningsutrustning. Du utgår från hemmet eller vårat kontor i Västerås och har cirka tre övernattningar per vecka ute på fältet.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Du har sannolikt tidigare erfarenhet av någon typ av tekniskt arbete som exempelvis truckreparatör, servicetekniker eller svetsare. Du trivs med kundkontakt, att ta ett stort ansvar och att arbeta i nya miljöer.

Arbetet kräver C-körkort och det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet av besiktning och provning. Då arbetet innehåller en del dokumentation bör du ha en vana att arbeta i exempelvis ett CRM-system.

Som person har du förmågan att självständigt planera och driva ditt arbete framåt. Du trivs med kundkontakt, har lätt för att få förtroende, är utåtriktad och serviceinriktad.

Gunnebo Industries

Gunnebo Industries

Gunnebo Industrier är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industrier har sitt huvudkontor i Sverige, tillverkningsenheter i Sverige, Norge samt USA och egna försäljningsbolag i tio länder. Utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen. Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi produkter som möter framtidens krav.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Gunnebo Industries
Arbetsgivare Gunnebo Industries
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-28
Malin Thoresson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

Räkna ut avståndet till jobbet


Vasagatan 20A, Västerås


map

Andra jobb som kanske passar dig