Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Skriftlig kommunikation (kundtjänst) på Swedbank

Är du intresserad av kundservice, kommunikation och tycker om att skriva? Vill du arbeta med kundtjänst på Swedbank i Göteborg?

Uppdragsgivare Swedbank
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2017-08-20

Frågor om jobbet

Rebecca Hallberg
Kontakta din rekryterare

Rebecca Hallberg

031-7612229

Är du intresserad av kundservice, kommunikation och tycker om att skriva? Vill du arbeta med kundtjänst på Swedbank i Göteborg?

Till hösten behöver vi förstärka vårt team på Swedbank i Göteborg med 8 personer inom skriftlig kundtjänst. Här kommer du till en organisation som sätter kunden främst och som har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna – enkel, öppen och omtänksam. Vi söker dig som tycker att kundnöjdhet är lika viktigt som trygga anställningsvillkor och en gedigen introduktion för egen del.

Ansök jobbet snabbt och enkelt i din mobil redan idag utan personligt brev. Välkommen till vårt team på Swedbank!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedbanks kundcenter i Göteborg får du nu möjligheten att starta din interna karriär på en av Sveriges största banker. Här kommer du till en arbetsplats som våra medarbetare lyft fram som mycket trivsam, med vänlig atmosfär och fräscha lokaler. Du kommer arbeta med duktiga kollegor och chefer som tillsammans jobbar för att nå en kundnöjdhet i världsklass. Arbetet präglas av stort kundfokus där kundservice, kundupplevelse och bemötande alltid står i centrum. För att du ska lyckas på bästa sätt i din roll erbjuds du också en introduktionsutbildning på tre veckor.

Du blir anställd som konsult av oss på TNG och chanserna för vidare anställning hos Swedbank är goda. TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och för oss är det oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Det innebär att du omfattas av kollektivavtalets villkor för lön, försäkringar, tjänstepension och semester. TNG har sedan länge också ett nära samarbete och dialog med Swedbank vilket utgör en stabil grund i din anställning.

Du omfattas även av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård och givetvis har du en dedikerad konsultchef som stöttar dig löpande.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på skriftlig kommunikation hos Swedbank kommer du svara på meddelanden från bankens kunder - via internetbanken, mobilbanken och på sikt även chatt. Du kommer bland annat få:

  • svara på frågor som rör kundernas vardagsekonomi
  • informera om bankens produkter och tjänster och svara på frågor om dessa
  • coacha kunderna till att använda bankens digitala tjänster
  • med lyhördhet och proaktivitet ge alla kunder ett vänligt bemötande med hög kvalitet där du ger råd och tips om den bästa lösningen utifrån kundens behov

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Skriftlig kommunikation är en viktig del av Swedbanks kundtjänst och här tillhör du ett team som brinner för konsten att skriva på ett kundvänligt sätt och för att förbättra kundnöjdheten. Tempot är högt och du kommer ha god kontakt med andra delar inom banken, inte minst med gruppen Sociala Medier för samarbete kring kunderna som kontaktar banken digitalt, samt Personlig Service som besvarar inkommande samtal.

Jobben är långsiktiga och du arbetar i Swedbanks kundcenter, placerat i fina lokaler på Lindholmen i Göteborg. Start kommer att vara i augusti, alternativt september, och anställningen påbörjas med en utbildning på tre veckor.

Arbetstiderna är schemalagda och kan fördelas på alla veckodagar (inklusive vissa helger) mellan kl 06:45 – 23:15, dock kommer du inledningsvis främst arbeta dagtid och vardagar. Jobben är heltid.

VEM ÄR DU?

Det viktigaste för oss är vad du kan och vill göra framåt. Självklart är kommunikation en av dina främsta styrkor och du har en förmåga att uttrycka dig professionellt men likväl anpassat efter din mottagare – särskilt i skrift.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av kundbemötande och service och vet att du är bra på det. Du har ett intresse för ekonomi och håller dig uppdaterad på din omvärld. Har du också lätt för att lära dig teknik och system, då det har stort fokus i vår service till kunderna, så är det ett plus!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Swedbank

Vill du vara med och bygga ett större liv för människor, företag och samhälle? Som medarbetare eller konsult hos Swedbank formar du din egen och andras framtid. Skapar växtkraft genom idéer och kapital. Är med och förändrar, förbättrar och förverkligar. Öppnar nya dörrar och stänger gamla. Vi erbjuder ständiga utmaningar och coachande chefer som ser just din potential. Vi söker medarbetare som delar våra värderingar: öppen, enkel och omtänksam.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. (I vecka 33 går det bra att ställa frågor om tjänsten till 031-7612220.)
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare Swedbank
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-08-20

Frågor om jobbet

Rebecca Hallberg
Kontakta din rekryterare

Rebecca Hallberg

031-7612229

Räkna ut avståndet till jobbet


Anders Carlssons gata 14, Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden