Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Spännande och utåtriktad roll till ActiWay

Vi söker dig som vill vara en del av ActiWays fortsatta tillväxtresa i en utåtriktad roll med mycket kundkontakt

Uppdragsgivare ActiWay
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-14

Frågor om jobbet

Pernilla Ek
Kontakta din rekryterare

Pernilla Ek

0760-715571

Vi söker dig som vill vara en del av ActiWays fortsatta tillväxtresa i en utåtriktad roll med mycket kundkontakt

Skulle du trivas i en utåtriktad roll där telefonen är ditt främsta arbetsredskap? Söker du en kommunikativ roll med daglig kontakt med kunder och leverantörer? Tjänsten är en spännande roll hos ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital produkt för hantering av friskvårdsbidraget. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del av ett positivt gäng som står för familjär stämning, i ett innovativt företag, där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Tjänsten är placerad i mycket trevliga lokaler centralt i city ett stenkast från shoppingstråk och restauranger.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet innebär att kontakta nya friskvårdsleverantörer och erbjuda dem en möjlighet att ansluta sig till AciWays digitala portal.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

  • Via telefon och mail kartlägga och söka upp frivårdsleverantörer för att ansluta dem till ActiWays nätverk
  • Vara delaktig i kampanjer som genomförs i syfte att ansluta fler leverantörer 
  • Administrera, granska och godkänna nya friskvårdsleverantörer i CRM-systemet Lime

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startar omgående och löper t o m 30 juni 2017, därefter med avbrott under sommaren samt uppstart igen i mitten av augusti. Rollen skulle kunna passa dig som studerar eller vill kombinera med annat arbete då det finns möjlighet att jobba heltid alternativt deltid enligt överenskommelse. För rätt person finns goda chanser till förlängning.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av uppsökande verksamhet och trivs att arbeta med telefonen som främsta arbetsredskap. Du ser det som en spännande utmaning att aktivt kontakta kunder och leverantörer för att presentera ActiWays tjänst och att ansluta dem till portalen.

Tidigare erfarenhet av administration och kundkontakt via telefon samt god insikt i att arbeta i CRM system är meriterande.  Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har god vana av att kommunicera via telefon och mail. Då tjänsten innebär många kontaktytor är det också av stor vikt att du är serviceinriktad och relationsbyggande. Tidigare erfarenhet från liknande roller är meriterande men det viktigaste för att klara av rollen är att du har drivet och viljan att lära nytt, vi lägger därför stor lämplighet vid rätt person.

Om ActiWay

ActiWay är marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget. Med vår modell aktiveras fler medarbetare till en friskare vardag, så att de på bästa sätt kan bidra till en framgångsrik organisation. Friska medarbetare ger framgångsrika verksamheter. Men krånglig hantering och ett otydligt friskvårdsutbud gör att alltför få utnyttjar sina friskvårdsbidrag. Vi vill att fler medarbetare ska ta chansen till en friskare vardag. Och under snart tio år har vi utvecklat ett framgångsrecept.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare ActiWay
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-14

Frågor om jobbet

Pernilla Ek
Kontakta din rekryterare

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Drottninggatan 81A, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden