Sök

Spännande roll för Senior Javautvecklare på SEB

Nu har du chansen att vara med när SEB i Stockholm går från att vara en bank med IT tjänster till att vara ett IT- bolag med bankt

Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-12
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Gratis träning Gratis träning
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel
Madelene Larsson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Madelene Larsson

0720030675

Nu har du chansen att vara med när SEB i Stockholm går från att vara en bank med IT tjänster till att vara ett IT- bolag med bankt

På SEB får du verka inom en spännande bransch hos en av de ledande finansiella koncernerna i Europa. Du kommer att få vara del av ett team som arbetar med utveckling och leverans av IT-tjänster till alla områden inom banken, så ditt bidrag får betydelse för många. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig en plats i vårt nybyggda och prisbelönta huvudkontor i Solna. Varmt välkommen till oss!

Om jobbet

Om jobbet

Du och ditt team jobbar med bankens elektroniska dokument och utdata till bankens kunder. Det kan vara i tryckt eller i elektronisk form t.ex. försäkringsbesked, årsbesked, kontobesked, avgifter/avi-utskick, villkor m.m. Bankens applikationer körs på olika plattformar som är byggd i t.ex Java och de affärkritiska systemen ligger i IBMs stordatormiljö. Du kommer att:

  • samarbeta med arkitekter, utvecklare, testare och infrastrukturteam för att säkerställa att användarkraven uppfylls
  • ansvarar för planering och genomförande av systemuppgraderingar
  • jobba med löpande vidareutveckling och förvaltning

Du kommer att tillhöra avdelningen Digital Processing, vars ansvar är att tillhandahålla tjänster för datainsamling, utveckling, lagring och leverans inom alla områden inom banken. Avdelningen består av 20 personer och i ditt team finns 4 personer.

Vem är du?

Vem är du?

För den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av objektorienterad design och programmering i c ++, Java, C# eller motsvarade. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser också att du ska erfarenhet av mjukvaruinstallation, uppgradering och förvaltning på Windows- eller Linux-plattformar.
Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av elektronisk dokumenthantering för komplexa och affärskritiska företagsapplikationer, ISIS papyrus och/eller OpenText StreamServe, Adobes produkter: LCES/AEM och InDesign. Är du intresserad av grafisk formgivning /layout i tryckt samt elektronisk form kommer det komma väl till pass.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

 www.sebgroup.com/career

 

 

SEB

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
SEB
Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-12
Madelene Larsson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Madelene Larsson

0720030675

Räkna ut avståndet till jobbet


Stjärntorget 4, Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig