TNG

Specialistsäljare inom Kyl till Ahlsell

Vill du få använda din specialistkunskap i en relationsskapande roll? Sök då tjänsten som Specialistsäljare inom Kyl hos oss!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-03-24
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänstebil Tjänstebil
Flextid Flextid
Friskvård Friskvård
Sandra Eriksson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Vill du få använda din specialistkunskap i en relationsskapande roll? Sök då tjänsten som Specialistsäljare inom Kyl hos oss!

Lockar försäljning, affärsutveckling och teknisk rådgivning i ett av branschens ledande bolag? Vill du vara med och ta Ahlsell till nästa nivå? Vi söker medarbetare som vill vara med och bidra med sina kunskaper och med sitt engagemang. Ahlsell handlar om människor, människor som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Vi tror att det är den inställningen som får kunden att komma tillbaka till oss gång efter gång. Och just det, visste du att vi också har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webshop och en logistik i världsklass?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en värderingsstyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. Hos oss är atmosfären kamratlig, möjligheterna att påverka stora och du kan genom din kompetens inom verksamhetsstyrning utveckla vår region att nå fortsatta framgångar. Då vi är ett försäljningsinriktat företag har vi ett tempo och framåtdriv i organisationen. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ahlsell är en av Sveriges största kylgrossister och vi fortsätter nu att växa. Din uppgift blir att bearbeta kunder inom segmentet kyl och ansvara för deras utveckling genom:

  • Rådgivning
  • Offert
  • Produkt- och prisinformation.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer att ingå i ett professionellt säljteam och samarbetar med innesäljare, utesäljare och andra specialistsäljare för att stötta våra kunder på bästa sätt.

Hos Ahlsell så får du kontinuerligt produktutbildning på vår breda produktflora och säljutbildningar.

I den här tjänsten bearbetar du kunder över hela Södra Sverige, från Malmö i syd till Örebro i norr.

Placeringsort: enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet och kunskap om kylbranschen, inklusive vätskekylaggregat, värmeväxlare och egenproduktion. Meriterande är också om du har god kunskap i CO2 lösningar, systemlösningar och styr. 

Du får gärna ha försäljningserfarenhet, men vi är också intresserade av dig med relevanta kunskaper och potential att växa in i en roll som konsultativ försäljare. Då du till stor del styr din egen vardag och försäljning så är det viktigt att du är målmedveten och resultatinriktad. Du är relationsskapande, trivs med mycket sociala kontakter och har inga problem med att tala inför större grupper. Vidare har du goda datorkunskaper, och kan snabbt sätta dig in i nya system. För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Vi omsätter drygt 24 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-24
Sandra Eriksson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Räkna ut avståndet till jobbet


Stenyxegatan 33


map

Andra jobb som kanske passar dig