TNG
Strategisk underhållschef – II-VI – Stockholm

Strategisk underhållschef – II-VI – Stockholm

Vi söker en strategisk chef som ska ansvara för anläggningens infrastruktur och produktionsutrustning hos II-VI i Järfälla.

Arbetsgivare II-VI Järfälla
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-16
Bonus Bonus
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
6 v semester 6 v semester
Linnea Wäringe
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Vi söker en strategisk chef som ska ansvara för anläggningens infrastruktur och produktionsutrustning hos II-VI i Järfälla.

Det världsledande företaget II-VI som arbetar med optiska system och optoelektroniska komponenter söker nu en strategisk chef som ska ansvara för produktionsutrustningsunderhåll och anläggningens infrastruktur i Järfälla, Stockholm. Har du erfarenhet från liknande roll inom halvledarindustrin eller annan teknikintensiv verksamhet? Motiveras du av att arbeta med planering som avser både kort- och långsiktiga behov? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På II-VI jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

II-VI är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. II-VI tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frivillig frisk- och sjukvårdsförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

I rollen som chef över utrustningsunderhåll samt anläggningens infrastruktur kommer du spela en väldigt viktig nyckelroll och ha stor betydelse för produktionsenhetens kapacitet, kvalitet och stor påverkan på utveckling av arbetssätt och processer.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt ansvar som strategiskt chef över anläggningens infrastruktur och underhåll är att: 

 • säkerställa att produktionsutrustningen har hög tillförlitlighet, tillgänglighet, kvalitet och säkerhet.
 • planera och följa upp förebyggande underhåll, förbättringar och nyinstallationer
 • utveckla effektiva arbetsprocesser.
 • upprätta och upprätthålla behövliga serviceavtal och process för engagerande av extern support.
 • se till att anläggningen är fullt fungerande och att produktionsutrustningens drifttid och prestanda är konsekvent. 
 • planera kort- och långsiktiga underhåll och modifieringar av anläggningen och dess infrastruktur för att svara mot framtida behov och krav.
 • hantera tillsyn av energieffektivitet och andra miljöaspekter.
 • framåtblickande resursplanering för Equipment maintenance & Facility.
 • ha dialog med hyresvärd/fastighetsägare om daglig och framåtblickande samordning. 
 • säkerställa att anläggningen följer företagets policy och rutiner samt att nationella och internationella bestämmelser följs. 
 • genomföra och dokumentera anläggningsinspektioner samt säkerställa att säkerhets- och krisberedskapsförfaranden genomförs korrekt.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer på sikt leda ett team på tre teamledare och du rapporterar till Operations Director. Du kommer arbeta nära och ha en tät dialog med fastighetsägaren med tillhörande driftpersonal. II-VI arbetar med förtroendearbetstid och i denna verksamhetsnära roll är det viktigt att du är flexibel samt tillgänglig för dina kollegor under kontorstimmar och helst utgår från anläggningen. 

Mellan 22 december och 10 januari är det svårt att nå oss på grund av ledighet, men från 10 januari fortsätter rekryteringsprocessen som vanligt. Vid brådskande frågor kontakta: 08-21 92 00.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll söker vi dig som har arbetslivserfarenhet från liknande roll i ledande position för ett företags produktionsutrustning och infrastruktur. Du är bra på att skapa arbetsprocesser och struktur samt att du måste vara flytande i svenska och engelska tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande verksamhet som arbetat med tillverkning av halvledare. 

I denna roll har du många kontaktytor och ansvarsområden. För att du ska vara framgångsrik i detta ser vi därför att du är tydlig och effektiv i din kommunikation samt är trygg i ditt ledarskap. Du har lätt för samarbete och skapar produktiva interna samt externa arbetsrelationer. Du arbetar systematiskt, organiserat och förebyggande. 

II-VI Järfälla

II-VI Järfälla

II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor capital equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, the Company has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide. The Company produces a wide variety of application-specific photonic and electronic materials and components, and deploys them in various forms, including integrated with advanced software to support our customers. II-VI has today 22 000 employees globally, where 200 employees are working in II-VI Järfälla.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare II-VI Järfälla
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-16
Linnea Wäringe
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Placering

Bruttovägen 3

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig