TNG

Supply Chain Manager till Tamro i Göteborg

Har du ett brinnande intresse för ledarskap och utveckling? Till Tamro i Göteborg söker vi nu en engagerad Supply Chain Manager!

Arbetsgivare Tamro
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-13
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Flextid Flextid
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Sandra Eriksson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Har du ett brinnande intresse för ledarskap och utveckling? Till Tamro i Göteborg söker vi nu en engagerad Supply Chain Manager!

Som Supply Chain Manager på Tamro blir du delaktig i en fortsatt tillväxtresa med stora möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Samtidigt är du också är med och skapar värde där det räknas på riktigt; genom att se till att det finns läkemedel på landets apotek och sjukhus. I denna roll kommer du ansvara över budget såväl som personal, samt bidra med nya affärsperspektiv och ett helhetstänk i verksamheten.

Låter det intressant? Läs då vidare och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tamro är ett marknadsledare bolag inom läkemedelslogistik på den svenska marknaden och ingår i en internationell koncern. Vi erbjuder dig:

  • En tjänst där du får utrymme att utvecklas, professionellt såväl som i ditt ledarskap.
  • Möjligheten att få påverka och bidra i en verksamhet som har en viktig funktion för människors hälsa och välbefinnande.
  • Möjligheten att kunna utveckla och förbättra verksamheten med hjälp av din kompetens. 
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din roll kommer innebära följande:

  • Personal- och budgetansvar för Supply Chain
  • Ansvara för att flöden fungerar utifrån ett kund- och verksamhetsperspektiv
  • Samverkan tvärfunktionellt i organisationen, tex försäljningsavdelning, marknad och logistik
  • Ansvar för att driva teknisk utveckling inom området
  • Driva strategiska frågor utifrån ett Supply Chain-perspektiv internt samt i externa sammanhang
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Supply Chain Manager kommer du ingå i Tamros Logistikledning och vara den som ytterst ansvarar för Supply Chain frågor inom bolaget. Ditt personalansvar omfattar ett team på totalt 9 personer och du kommer tillsvidare att rapportera direkt till VD.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med universitetsutbildning inom logistik eller liknande. För att snabbt förstå vår verksamhet tror vi att du arbetat minst ett par år med Supply Chain. Då dina kontaktytor är många både internt och externt är du en god kommunikatör och talar/skriver obehindrat på svenska och engelska. Vi ser också gärna att du tidigare har jobbat som chef/ledare. Som person är du engagerande och drivande, med stor förmåga att få människor med dig. Du skapar goda relationer och samarbeten, har hög integritet och är affärsmässig, det vill säga du har alltid din kund i fokus. 

Tamro

Tamro

Tamro har ett viktigt uppdrag i den svenska värdekedjan för välbefinnande. Tusentals människors hälsa och ibland även liv hänger på att vi levererar läkemedel samt hälso- och sjukvårdsprodukter i rätt tid och perfekt skick till landets apotek och sjukhus. Vi driver inga egna apotek utan är en oberoende aktör. Det gör att vi kan arbeta med allas bästa för ögonen: tillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter.

Det arbetar cirka 550 personer på Tamro och företaget är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Bolaget grundades 1921 som ADA (Apotekarnes Droghandelsaktiebolag) och bytte namn till Tamro 1995 i samband med förvärv. PHOENIX köpte en tredjedel av Tamro 2000 och är sedan 2004 ensam ägare.

Läs gärna mer på www.tamro.se

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Tamro
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-13
Sandra Eriksson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Räkna ut avståndet till jobbet


Importgatan 18 Hisings Backa


map

Andra jobb som kanske passar dig