Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Support med data-analys och programmering

Som Support & Traffic Quality Engineer hos vår kund i Göteborg jobbar du med en nyskapande mjukvara inom digital annonsering.

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-04-07

Frågor om jobbet

Sofia Feldt
Kontakta din rekryterare

Sofia Feldt

031-7612221

Som Support & Traffic Quality Engineer hos vår kund i Göteborg jobbar du med en nyskapande mjukvara inom digital annonsering.

Nu har vi ett riktigt spännande support-uppdrag hos en ledande leverantör inom Programmatic Buying - automatiserad handel med digitala annonser och marknadskanaler. Här får du jobba med både analyser av big data och lättare programmering, kombinerat med ett stort fokus på kundvård. Perfekt för dig med intresse för både digital utveckling och marknadsföring, som brinner för att se hur tekniska lösningar kan bidra till ökad lönsamhet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Support & Traffic Quality Engineer befinner du dig i gränslandet mellan IT och marknadsföring, med en produkt som hjälper företag optimera digitala annonsintäkter. Här får du jobba med den senaste tekniken och big data, där du får använda din analytiska förmåga. Samtidigt får du en spännande inblick i utvecklingen av sofistikerad och nyskapande mjukvara, baserad på artificiell intelligens.

Detta är ett bemanningsuppdrag på 6-9 månader, där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. För oss är det viktigt att du trivs och är trygg i din anställning så självklart omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ge support till existerande kunder och se till att de får bästa möjliga användarupplevelse av mjukvaran.
  • Analysera trafikmönster med hjälp av Hadoop, IAS, Fraud Logix, SimilrWeb och liknande verktyg.
  • Felsöka, konfigurera och fixa buggar hos kund.
  • Hjälpa kunder med datauttag, inklusive
  • Följa upp eventuella bedrägeriförsök och säkerställa kvalitet

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här ingår du i ett sammansvetsat team och jobbar tillsammans med engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Kontoret är centralt beläget i Göteborg, nära Lilla Bommen.

Företaget är internationellt och har sitt huvudkontor i San Francisco, så här får du kollegor både runt om i Europa och i USA. 

VEM ÄR DU?

För att ha en bred kunskapsbas att stå på, ser vi att du har en eftergymnasial utbildning relevant för tjänsten. Beroende på inriktning kan du ha din bas i systemvetenskap, datavetenskap, IT Management eller någon annan IT-utbildning. Det viktiga är att du lärt dig grunderna i programmering och hur system är uppbyggda, samt fått en förståelse för helheten - hur digital utveckling kan bidra till företags lönsamhet. 

Krav för tjänsten är också att du har en god förståelse för programmering i HTML, CSS och JavaScript och kan använda vanliga verktyg för debugging, såsom Firebug. Du är en van användare av Excel, inklusive att arbeta med pivottabeller och VlookUps. Har du även kunskaper i MySQL och Python är det ett stort plus, dock inget krav.

Från tidigare arbete eller praktikplats har du erfarenhet av datautvinning / data mining (att analysera och söka mönster i stora mängder data), du är analytiskt lagd och har lött för att se logiska mönster. Du trivs med kundkontakter och har med fördel erfarenhet från en serviceinriktad roll. 

Då du kommer arbeta mot globala kunder är det viktigt att du talar och skriver engelska på en professionell nivå. Du bör även kunna förstå och uttrycka dig på svenska, flytande svenskakunskaper är dock inget krav.

Om TNG IT Digital

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-04-07

Frågor om jobbet

Sofia Feldt
Kontakta din rekryterare

Sofia Feldt

031-7612221

Räkna ut avståndet till jobbet


Lilla Bommen, Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden