Sök

supporthandläggare inom ekonomi i Stockholm

Tilltalas du av ekonomi och service? Sök då jobbet som ekonomiassistent till Sveriges största byggföretag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-05-13
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
John Alm
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

John Alm

0728530996

Tilltalas du av ekonomi och service? Sök då jobbet som ekonomiassistent till Sveriges största byggföretag!

Lockas du av att utvecklas både som person och i din profession? Är du nyfiken på att börja arbeta i en ny bransch? Har du dessutom en fallenhet för både ekonomi och IT? Då är du den vi söker när vår kund, ett byggföretag i Stockholm, ska rekrytera en ekonomiassistent till sin IT-enhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till huvudkontoret på Sveriges största byggföretag söker nu TNG IT Digital en ekonomiassistent. Här blir du en del av ett målinriktat team bestående av 14 personer. Teamet har ett utpräglat ”VI”- tänk med ett gemensamt mål om att ge så bra service som möjligt. Den röda tråden är god sammanhållning och glädje. På företaget värdesätter man service och du kommer att ges möjligheten att fortlöpande få utbildning i kundkommunikation och pedagogik.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

  • varierad roll med möjlighet att bredda din kompetens och få jobba i flera olika kända affärssystem
  • bli en del av ett serviceinriktat team bestående av bostad, -ekonomi- och IT-support
  • få jobba för ett företag som är otroligt måna om sina anställda
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent kommer du att hantera inkommande samtal avseende ekonomi- och fakturasupport till kunder och leverantörer. Du kommer bl.a att:

  • ta emot och registrera inkommande ärenden via telefon eller webb
  • utföra felanalys och åtgärda problem
  • kategorisera och prioritera ärenden enligt gällande regler och rutiner
  • återkoppla status till användarna
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget är placerat i fina lokaler i norra Stockholm. Detta är en initial ett hyrköp på 6 månader så du kommer att jobba som konsult hos TNG IT Digital men vara på plats hos kunden som ser långsiktigt på dig och din utveckling. Som konsult har du samma villkor som direktanställda och du får möjlighet att ta del av både kompetensutveckling och förmåner.

Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan kl. 07:30-16:30.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Till denna tjänst söker vi en engagerad och serviceorienterad person som tycker om att bemöta andra människor över telefon. Här trivs du som är pedagogiskt lagd och känner en lätthet inför att bemöta och coacha personer.

Vi söker dig som har kunskaper inom ekonomi och dess terminologi samt har erfarenhet av något ärendehanteringssystem och/eller ekonomisystem. Det är även önskvärt att du har bra generella kunskaper inom IT. Vidare har du telefonvana från exempelvis ett arbete i kundtjänst, callcenter eller helpdesk.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-05-13
John Alm
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

John Alm

0728530996

Räkna ut avståndet till jobbet


Gårdsvägen 6


map

Andra jobb som kanske passar dig