TNG
Supportmedarbetare fastighetsbolag i Göteborg

Supportmedarbetare fastighetsbolag i Göteborg

Vill du jobba på ett av Sveriges största fastighetsbolag i Göteborg? De söker sin nästa IT-support medarbetare, är det du? Sök!

Det här är ett jobb för dig som är serviceorienterad och har ett intresse för det digitala liv vi lever i idag. Du kommer få möjlighet att utvecklas i ett stort fastighetsbolag med placering i centrala Göteborg. I början kommer du att vara anställd som konsult hos oss på TNG, efter en kort prövotid kommer du kunna bli anställd hos vår kund.

Du ingår i ett mindre team och kommer få en gedigen introduktion på plats. I denna roll finns alla möjligheter att växa in i din nya position och utvecklingsmöjligheterna är goda. Det viktigaste är att du sätter service i första rummet och är van att arbeta med dator och telefon.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I din roll som first-line support kommer tillhöra IT-avdelningen och ett team som består av fem medarbetare. Det är ett långsiktigt behov och planen är att det ska övergå i en anställning efter en prövotid. Startdatum för denna tjänst är första augusti, eventuellt tidigare.

Vår kund är en uppskattad och stabil arbetsgivare och även ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag. Tack vare bolagets gedigna hållbarhetsarbete har de även rankats som en av världens mest hållbara fastighetsbolag.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Centralt kontor
Centralt kontor
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

Värt att veta

Du kommer ingå i ett härligt team om fem personer som hanterar interna supportärenden. Tillsammans tar ni ansvar för att det ska fungera och dina arbetstider är ordinarie kontorstider. Du får bra förmåner och vi följer självklart kollektivavtalet.  

Till en början kommer du vara anställd via TNG IT Digital, om det känns bra efter en prövotid kommer vår kund bli din arbetsgivare. 

Våra förväntningar

Personen som vi söker har ett genuint serviceinriktat mindset och ett intresse för IT. Du har en gymnasial utbildning helst inom IT men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att prata i telefon och sätter mottagaren i första hand. Du är en person som gillar att hitta lösningar på de problem som dyker upp och förstår värdet av att leverera med en förstklassig servicekänsla. 

Ni kommer vara fyra personer som samarbetar och stöttar varandra i de problem som kommer upp och du som person bör vara lyhörd och lösningsorienterad. Att kommunicera obehindrat på svenska är ett krav och goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att fungera i rollen.

Lär känna TNG IT Digital – din framtida arbetsgivare

TNG IT Digital, som är en del av TNG, är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter inom IT. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG IT Digital – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Östra Hamngatan 16. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Filippa Isaksson – din rekryterare!

Filippa Isaksson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • TNG IT Digital valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Filippa Isaksson


TNG IT Digital

Individuell lön
Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

I steg 2 och tre kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-05-23