TNG

Systemägare inom ERP till ELON Group

Som systemförvaltare / systemägare ges du ett helhetsansvar att förbättra och utveckla processer inom ERP.

Arbetsgivare ELON Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-31
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Tedsjö
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Som systemförvaltare / systemägare ges du ett helhetsansvar att förbättra och utveckla processer inom ERP.

På ELON Group får du arbeta i en dynamisk organisation med stark framåtanda. Du får möjlighet att utvecklas i och utveckla ett företag med en positiv atmosfär. Har du erfarenhet som systemförvaltare eller systemägare av Jeeves eller annat affärssystem, kan du vara den person vi söker till framgångsrika ELON Group. Tjänsten innebär att du arbetar hemifrån och reser till kontoret i Örebro några gånger per månad. På sikt kommer det även finnas möjlighet till kontorsplats i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Inom ELON Group värnar vi om ett öppet klimat och trivsel på arbetsplatsen. Vi tror och satsar på individen och på dennes förmåga att bidra, när vi tillsammans skapar en arbetsmiljö som lyser av Samarbete – Engagemang – Glädje – Respekt – Ansvar.

Som systemförvaltare inom förvaltningsområdet ERP ingår du i en grupp som ska säkerställa att funktionerna i koncernens verksamhet får ett systemstöd som nyttjas på bästa sätt utifrån effektivitet, kostnad, säkerhet och användbarhet. Huvuduppdraget är att förvalta affärssystemet Jeeves som används inom koncernen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med förvaltning av applikationer och integrationer inom området ERP samt delta i projekt och aktiviteter som initieras av verksamheten.


Arbetsuppgifterna omfattar att:
• tillsammans med verksamheten planera och genomföra aktiviteter i förvaltningen
• planera releaser av nya och förändrade funktionaliteter för affärssystemet
• säkerställa stabilitet i applikationerna
• säkerställa att förändringarna samverkar med verksamhetens affärsregelverk och befintlig systemarkitektur
• vara behjälplig med intern verksamhetssupport

Vår tekniska miljö inom ERP är i huvudsak baserat på affärssystemet Jeeves, Microsoft SQL Server Cluster och Office 365.

Till förvaltningsområdet ERP underordnas även förvaltning av integrationer mot applikationer och komponenter för webservices, Business Intelligence, WMS, SCM, EDI, CRM, PIM, e-Commerce B2B (webshop, butiksdatassystem och köksritarsystem).

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som systemförvaltare arbetar du med ständiga förbättringar inom förvaltningsområdet ERP samt fångar upp förändringar och behov av förändringar i verksamheten som på ett eller annat sätt berör förvaltningsområdet ERP.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har en examen inom systemvetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som systemägare, systemförvaltare eller IT-konsult för olika applikationer inom området ERP. Erfarenhet av projektledning och kommunikation med slutanvändare är av stort intresse för oss då ditt arbete bedrivs nära slutanvändarna.

Din kompetens är mycket viktig för rollen och vi söker dig som har intresse för förvaltningsmodeller och utveckling av processer inom förvaltning. Vi tror även att du är en mycket organiserad problemlösare med fokus på resultat. Du måste ha god förmåga att omsätta verksamhetens behov till systemkrav. Eftersom du kommer arbeta med supportfrågor ställer vi krav på att du har en mycket god förmåga att felsöka, analysera och lösa problem.

ELON Group AB

ELON Group AB

ELON Group är ett ledande företag för den frivilliga fackhandeln med fokus på vitvaror. I koncernen finns butikskedjan ELON med cirka 350 butiker över hela Sverige. Ursprunget i bolaget kommer från entreprenörskap och företagsamhet och är ett tydligt exempel på fackhandelns betydelse i Sverige. I koncernen ingår även Euronics Norge AS med 65 butiker i Norge, e-handelsbolaget Vitvarumäklarna samt FDT som utvecklar och tillhandahåller affärssystem och butiksdatalösningar. ELON Group ägs till 100 % av medlemsbolagen i butikskedjorna ELON och Euronics Norge AS.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare ELON Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-31
Maria Tedsjö
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet


Bäcklundavägen 1, Örebro


map

Andra jobb som kanske passar dig