TNG

Systemutvecklare till SecureLink

Är du nyfiken på att utvecklas i din roll som Systemutvecklare? Nu kan du bli vår nya kollega på SecureLink!

Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-16
Tjänstebil Tjänstebil
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Johanna Gustafsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Är du nyfiken på att utvecklas i din roll som Systemutvecklare? Nu kan du bli vår nya kollega på SecureLink!

Nu söker vi en Systemutvecklare till vår konsultverksamhet i Stockholm! Här är möjligheten för dig som föredrar Linuxbaserade system och som gärna kodar i Java, Python eller PowerShell. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta tillsammans med passionerade och dedikerade kollegor, som tillsammans bidrar till att skapa en säkrare IT-miljö för våra kunder. Vill du vara med och bidra?

Sök idag och häng med på Securelinks tillväxtresa!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På SecureLink brinner vi för cyber security och lägger stor vikt vid att ha specialistkompetens inom vårt område. Vi är ett team av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans bringar värde till våra kunder. Vi är väldigt stolta över vårt arbete och är måna om att alltid stå bakom det vi levererar. Vi trivs med att ständigt förbättras, vi vill driva innovation och vara föregångarna till förändringarna som sker inom cyber security. Vi tror på kraften att ha kul på jobbet genom att vara prestigelösa, ha respekt för varandra och våra kunder samt ha tillit till det vi gör genom att skapa enkelhet i en väldigt komplex bransch. Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder. Vi erbjuder spännande karriärmöjligheter för alla medarbetare och vi tycker att det är viktigt att man hela tiden kan vidareutvecklas inom sin passion för cyber security.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Systemutvecklare kommer du att rådge, ge rekommendationer och assistera våra kunder med design, implementation och konfiguration av nya och ofta kundspecifika säkerhetslösningar. Som en del av vårt uppföljningsarbete är du också delaktig i avrapportering och rapportskrivning. Våra arbetsuppgifter är ibland förlagda hos kunder där du har ansvaret för vår säkerhetsleverans och i flera fall kan du också ingå i kundspecifika team.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I den här rollen är du placerad i Stockholm och utgår från vårt kontor i Solna. Vid din sida har du ett helt gäng av branschens absolut bästa cyber security konsulter och för oss är det viktigt med prestigelöshet, tillit och respekt för varandra och våra kunder och varje dag driver vi innovationen inom vårt specialistområde framåt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du idag arbetar som Systemutvecklare och är nyfiken på att ta ditt nästa steg i din karriär. Du har god kunskap inom Linux och något av följande kodspråk; Java, Python, PowerShell eller Bash. Det är meriterande om du tidigare arbetat med en övervakningsplattform såsom Splunk, Nagios eller motsvarande. Då koncernspråket är Engelska behöver du kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift. 

För att prestera i rollen tror vi att du har en stark verksamhetsförståelse för att kunna rådge kunder kring verksamhetskritiska lösningar. Kommunikation är viktigt för dig, både i kunddialogen och internt i projektteamen och du kommunicerar obehindrat på både Svenska och Engelska. Du är en person som trivs i att ta ansvar och du är inte rädd för att ta egna initiativ för att driva resultat.

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor.
Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag, baserat i 8 länder och som är i expansiv fas där tillit och respekt ingår i våra värderingar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér.
På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity.
Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
SecureLink
Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-16
Johanna Gustafsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Räkna ut avståndet till jobbet


Smidesvägen 10 solna


map

Andra jobb som kanske passar dig