TNG

Rekryterare till nystartade Ada Digital

Rekryterare inom IT som vill göra något nytt? TNGs dotterbolag Ada Digital söker Talent Business Partners som vågar utmana!

Arbetsgivare Ada Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-12-28
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Sara Scheef
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sara Scheef

0703 63 87 64

Rekryterare inom IT som vill göra något nytt? TNGs dotterbolag Ada Digital söker Talent Business Partners som vågar utmana!

Ada Digital är ett dotterbolag till TNG. Vi föddes ur frustrationen över IT-branschens låsta läge vad gäller rekrytering. Är du också trött på utdragna rekryteringsprocesser och långa tekniska kravspecar? Hos Ada Digital har vi lyft blicken för att möta kompetensbristen. Hos oss får du jobba med en agil rekryteringsmetod framtagen för att öka möjligheterna att lyckas komma i mål inom given tidsram. Våra kandidatinsikter delar vi i teamet och transparent med våra kunder vilket möjliggör ett lösningsorienterat mindset och därmed bättre rekryteringsresultat.

Vi ser fram emot att höra om dina erfarenheter, tips och ideér. Varmt välkommen till sprillans nya Ada Digital! Tillsammans rekryterar vi morgondagens digitala specialister och ledare!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

  • Som dotterbolag till TNG kan vi erbjuda fördelen att vara en del av en dynamisk start-up samtidigt som vi är en del av ett större sammanhang
  • Hos oss får du lära dig agil rekrytering: ett snabbrörligt arbetssätt med fokus på teamwork och kontinuerliga förbättringar
  • Möjlighet att delta i innovativa projekt för att möta kompetensbristen och öka jämställdhet och mångfald i IT-branschen, såsom exempelvis Java4Women eller våra traineeprojekt
  • Samarbete med flera av Sveriges mest spännande varumärken där du utvecklas dagligen genom att rekrytera roller i digitaliseringens framkant.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Talent Business Partner är du ytterst ansvarig för rekryteringsprojekt från ax till limpa. Det är en varierande, affärsmässig roll där du dagligen är i kontakt med såväl kunder som kandidater som jobbar med den digitala transformationen.


Dina konkreta arbetsuppifter:

  • Förstamöten med CIOs, CTOs, HR eller digitala chefer hos kunder där du gör en analys av kundens rekryteringsbehov och presenterar Ada Digital
  • Ta fram offert och affärsupplägg
  • Uppstartsmöten med syfte att ringa in kompetens och attraktionsprofil för den roll som ska rekryteras.
  • Hålla intervjuer/kandidatmöten
  • Presentera kandidater som matchar kundens behov
  • Engagera dig i diverse projekt som syftar till att förbättra och utveckla vårt arbetssätt

Vi jobbar med agil rekryteringsmetod. Det bygger på nära teamwork, transparens och ständiga förbättringar.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett härligt team om 9 personer varav några är Talent Business Partners och några arbetar som Talent Agents, vars huvudsakliga uppgift är att optimera inflödet av kandidater. Vi sitter i öppet kontorslandskap i centrala Stockholm och delar många glädjeämnen med våra kollegor. Hos oss är det kort sträcka från idé till genomförande och en genomgående positiv energi. Utöver vårt team har vi en innesäljavdelning som bokar kundmöten samt en KAM-avdelning som samordnar relationerna med våra storkunder.

MER OM DIG

MER OM DIG

Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering eller konsultförmedling inom IT och det digitala området. Du är affärsmässig och konsultativ i ditt förhållningssätt.


Ada Digital är inspirerade av Ada Lovelace – världens första programmerare. Hon var begåvad, motiverad och tänkte på ett annorlunda sätt än övriga samtida matematiker gjorde. Vi ser gärna att du är en Ada också! Du behöver inte vara matematiker men det är viktigt att du är digital och orädd att testa nya vägar för att nå bättre resultat. Eftersom du ofta kommer köra fast – det gör man när man rekryterar utmanande specialistroller – så är det av största vikt att du har en lösningsorienterad läggning och en positiv grundinställning.

Ada Digital

Ada Digital

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

Vi på Ada Digital strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Ada Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-12-28
Sara Scheef
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sara Scheef

0703 63 87 64

Räkna ut avståndet till jobbet


Västra järnvägsgatan 15


map

Andra jobb som kanske passar dig