Sök

Talent hunter till framgångsrik kund i Lund

För konsultuppdrag hos kund i Lund söker vi en erfaren Talent Hunter med erfarenhet av search inom IT!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-03
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Lovisa Wang-Larsen
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

För konsultuppdrag hos kund i Lund söker vi en erfaren Talent Hunter med erfarenhet av search inom IT!

Brinner du för search och rekrytering av topptalanger? Just nu har du möjlighet att arbeta som Talent Hunter hos vår spännande kund i Lund! Som Talent hunter får du ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen, från förståelse för verksamhetens behov och framtagning av rekryteringsplan till genomförande. En spännande tjänst med mycket ansvar!

Välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett spännande konsultuppdrag hos en kund med stark tillväxt i helt nya kontor i Lund. Du kommer att få arbeta nära rekryterande chef genom hela processen och ditt huvudfokus kommer att vara att proaktivt leta, attrahera och rekrytera topptalanger inom bolagets kompetensområden inom mjukvaruutveckling. Du kommer ha kundens Employer Brand i fokus genom aktiva insatser och genom kvalitet i hela rekryteringsprocessen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Tillsammans med rekryterande chef definiera kravprofil och formulera annons och rekryteringskanal.
 • Lägga upp annonser och göra cv-urval för aktuella tjänster, upprätthålla en god kontakt med kandidater under rekryteringsprocessens gång.
 • Aktivt attrahera de mest kvalificerade kandidaterna genom att proaktivt arbeta med att identifiera dem och ta initial kontakt. 
 • Självständigt hålla initiala intervjuer per telefon, alternativt fysiskt möte, och bistå vid intervjuer.
 • Utvärdering om kandidater är bra matchning både beträffande affärsbehoven och kandidatens ambitioner, förväntningar och potential. 
 • Genomföra referenstagning och eventuella test.
 • Ansvara för dokumentation kring kandidaterna enligt rutin och gällande lagstiftning.
 • Bistå med kontraktsframtagning. 
 • Fungera som stöd till personalcheferna under hela rekryteringsprocessen.
 • Ansvara för hela processen och tidsplan.
 • Delta och planera olika externa aktiviteter så som mässor och rena rekryteringsevent för att sprida kundens varumärke och fånga upp kandidater. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag med placering hos vår kund i Lund. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant universitetsutbildning, på kandidat- eller masternivå. Då du kommer att ha ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen behöver du ha erfarenhet inom rekrytering sedan tidigare, samt ha arbetat med search inom IT. I denna kommunikativa roll söker vi dig som har en god kommunikativ förmåga, samt kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har ett intresse för sociala medier och har vana av att arbeta med olika plattformar och nätverk. 

Som person är du affärsorienterad och har ett stort kundfokus. Du har ett stort intresse för människor och du trivs i en miljö som präglas av högt tempo och kraftig tillväxt. Du har en god förmåga att göra prioriteringar och trivs i en roll där du driver många projekt samtidigt. Då du kommer att samarbeta med andra behöver du även trivas med teamarbete och att arbeta nära dina kollegor. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-06-03
Lovisa Wang-Larsen
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet


Malmöhusvägen 1


map

Andra jobb som kanske passar dig