TNG

Team lead till SecureLink i Malmö

Här är möjligheten för dig som är nyfiken på att ta dig an en roll som Team lead på Europas ledande företag inom IT-säkerhet!

Uppdragsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-06
Ny Teknik Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Massage Massage
Tjänstebil Tjänstebil
Johanna Gustafsson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Här är möjligheten för dig som är nyfiken på att ta dig an en roll som Team lead på Europas ledande företag inom IT-säkerhet!

Har du kunskap inom Splunk, Qradar eller Logpoint och är nyfiken på att arbeta som Team lead över ett härligt gäng säkerhetsspecialister? Nu söker vi en Team Lead till SecureLinks Managed SIEM team i Malmö!
Här får du möjlighet att arbeta med de mest komplexa miljöerna hos regionens mest välkända kunder och med den senaste tekniken inom området.

Delar du vår passion för cyber security och vill vara med oss att skydda affärskritisk infrastruktur tillsammans med specialiserade kollegor? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet för dig som har arbetat operativt med SIEM-lösningar och som nu är redo att ta ditt nästa steget i karriären. Här får du möjlighet att fortsätta att arbeta operativt med den senaste tekniken hos välkända kunder, samtidigt som du coachar och utvecklar dina medarbetare i gruppen. Det är en perfekt möjlighet för dig som är nyfiken på att gå upp i en ledarroll men som samtidigt inte vill släppa ditt tekniska fokus!

På SecureLink tycker vi att det är viktigt att man får möjlighet till både professionell- och personlig utveckling. Vi lever i en konstant föränderlig värld som präglas av snabba beslut, högt tempo och innovation. På SecureLink känner vi en innerlig respekt och tillit till varandra, vår profession och till våra kunder och skapar varje dag värde i det arbete vi gemensamt bedriver. Som anställd på SecureLink erbjuds du ett generöst förmånspaket innehållande tjänstepension, aktiviteter och bidrag till friskvård, försäkringspaket, flextid och förmånsbil.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt ansvar som Team Leader för Managed SIEM kommer att vara:

  • Agera Service Owner för SIEM-lösningarna, vilket inkluderar utvärdering och uppföljning av resultat och budget, säkerställa leverans enligt avtal, ansvara för onboarding för nya kunder samt medverka i utvecklandet av erbjudandet framåt. 
  • Personalansvar för 12 stycken medarbetare, vilket inkluderar att säkerställa kompetensutveckling, utföra medarbetarsamtal och lönesamtal, rekrytering och resursplanering samt säkerställa trivsel och konstruktiv gruppdynamik i arbetsgruppen. 
  • Stötta teamet med tekniska lösningar samt arbeta operativt med leveransen mot kund. 
  • Säkerställa och utveckla arbetsflöden och processer för leveransen. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten som Team lead för Managed SIEM kommer att vara en ledarroll, men där du kommer att dedikera ungefär 50% av tiden för att arbeta operativt.. Det är viktigt att du som ledare agerar efter gott exempel och alltid agerar som en förebild utifrån SecureLinks värderingar. Tjänsten är förlagd i SecureLinks moderna lokaler i Malmö. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att prestera i rollen söker vi dig som har: 

  • en bakgrund inom nätverk eller systemadministration
  • har arbetat med SIEM-lösningar utifrån ett säkerhetsperspektiv tidigare
  • kan kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har arbetat med SPLUNK, Qradar eller Logpoint. 

Då du kommer att vara ansvarig för teamets resultat och prestation behöver du som person vara resultatorienterad och vara duktig på att följa upp aktiviteter för att nå mål. Då detta är en funktion där du kommer att ha kontakt med olika funktioner, både internt och externt, söker vi dig som är duktig på att knyta kontakter med nyckelpersoner och tycker att det är roligt att underhålla relationer. Du tycker att det är roligt att ta ledningen i ett team och håller andra fokuserade på målbilden. 

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag, baserat i 8 länder och som är i expansiv fas där tillit och respekt ingår i våra värderingar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
SecureLink
Uppdragsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-06
Johanna Gustafsson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Räkna ut avståndet till jobbet


Stenbärsgatan 6, Malmö


map

Andra jobb som kanske passar dig