Sök

Team Leader till Business Support på Toshiba

Söker du nya utmaningar och vill jobba som Team Leader i en operativ roll med personalansvar inom Business Support?

Arbetsgivare Toshiba Tec Nordic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-12
Flextid Flextid
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Bonus Bonus
Maria Olofsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Söker du nya utmaningar och vill jobba som Team Leader i en operativ roll med personalansvar inom Business Support?

Till Toshiba i Stockholm söker vi en Team Leader med personalansvar för sju personer inom Business Support. Här får du jobba både operativt med olika projekt samtidigt som du taktiskt jobbar med förbättringsprocesser. Det är en bred roll där du får möjlighet att växa i din roll som Team Leader.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Team Leader ansvarar du för att stärka samarbetet mellan säljorganisationen och Business Support. Business Support tar över processen från säljarna och jobbar administrativt med order och processer. Du kommer även att ansvara för att koordinera Toshibas orderflöde. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten består av:

  • Att koordinera det dagliga arbetet för avdelningen med målsättning att ge både interna och externa kunder ett snabbt och professionellt bemötande
  • Vara kravställare för CRM-systemet (Filemaker) och Evatic
  • Fortsätta att utveckla den elektroniska orderhanteringen för att minska manuell hantering
  • Koordinera processen för alla inkommande sälj- och serviceavtal
  • Förbereda och redovisa statistik och rapportering för uppföljning
  • Bygga en bra relation till säljavdelningen inom Toshiba TEC Nordic AB
  • Cirka 50% av arbetstiden består av operativt arbete inom Business Support och 50% av arbetstiden består av Teamledararbete
  • Personalansvar för Business Support
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är på heltid och förväntas starta relativt omgående. Toshiba sitter i fina lokaler i Solna med goda kommunikationsmöjligheter som bussar och pendeltåg. Business Support består av sju personer och du och ditt team jobbar nära säljorganisationen och har en central roll i organisationen. Toshiba har kollektivavtal och du kommer att rapportera till CFO. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Till jobbet som Team Leader söker vi dig som har erfarenhet av personalledning som Team Leader eller liknande. Du har en god problemlösningsförmåga och är duktig på administration samt är strukturerad i ditt arbetssätt. Då du kommer ha många interna och externa kontaktytor ser vi att du är kommunikativ med god samarbetsförmåga. 

Vidare tror vi att du drivs av att förbättra processer, har ett drivande ledarskap och är relationsskapande. Det är meriterande om du har akademisk utbildning men det är inget krav.

Toshiba Tec Nordic

Toshiba Tec Nordic

Toshiba Tec Nordic är ett helägt dotterbolag till Toshiba TEC Corp. i Japan och erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 140 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och OHSAS 18001. Miljöfrågorna är högt prioriterade av Toshiba. Vi har under många år arbetat konsekvent och målinriktat för att se till att våra produkter och affärsprocesser är skonsamma för miljön. En del av Toshibas hållbarhetsarbete är klimatkompensering. Genom att stötta olika miljöprojekt runt om i världen kompenserar vi för de utsläpp som vår verksamhet och våra produkter genererar. Vi kallar arbetet Carbon Zero.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Toshiba Tec Nordic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-12
Maria Olofsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Räkna ut avståndet till jobbet


Frösundaleden 2B, 171 28 Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig