TNG
Teamledare inom underhåll – II-VI – Stockholm

Teamledare inom underhåll – II-VI – Stockholm

Vi söker en teamledare inom underhåll av utrustning till världsledande II-VI i Järfälla, Stockholm. Läs mer nedan.

Arbetsgivare II-VI Järfälla
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-09
Bonus Bonus
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Friskvård Friskvård
Linnea Wäringe
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Vi söker en teamledare inom underhåll av utrustning till världsledande II-VI i Järfälla, Stockholm. Läs mer nedan.

Har du arbetat som tekniker eller har en ingenjörsexamen, är kvalitetsinriktad, har god problemlösningsförmåga och är redo för nästa steg i karriären? Då kan detta vara tjänsten för dig. Det världsledande företaget II-VI som arbetar med optiska system och optoelektroniska komponenter söker nu en teamledare inom underhåll till sin halvledarfabrik i Järfälla, Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På II-Vi jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

II-VI är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. II-VI tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, fem veckors semester, frivillig frisk- och sjukvårdsförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

I rollen som teamledare får du möjlighet att bygga ny struktur och effektivisera underhållsaktiviteterna på tillverkningsutrustning samt stödverktyg inom epitaxiområdet och du leder ett mindre team som består av kompetenta underhållsingenjörer och tekniker.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • definiera dagliga uppgifter, delegera ut dessa och samordna teamet. 
  • hantera alla utrustningsrelaterade uppgifter, inklusive och framförallt förbättra utrustningens upptid.
  • se till att du och ditt team levererar och uppfyller kvalitetsstandarder samt förstår och arbetar enligt säkerhets- och miljöstandarder. 
  • ansvara för schemalagt och oplanerat underhållsarbete som exempelvis felsökningar, diagnostik, vilket bland annat kan innefatta tolkning och analys av elektriska ritningar, mekaniska ritningar, flödesscheman samt orsak- och verkansdiagram. 
  • ansvara för att identifiera och beställa delar i god tid till reservdelslagret. 
  • utveckla och underhålla korrekt dokumentation, exempelvis göra riskbedömningar av arbetsrutiner, skriva arbetsinstruktioner och checklistor. 
  • ansvara för nya installationsprojekt och hantera uppgraderingar av utrustning. 
  • effektivt leda och coacha teamet av underhållsingenjörer och tekniker, samt involvera dem och andra avdelningsmedlemmar för att ta fram effektiva underhållsstrategier, procedurer och metoder. 
  • samarbeta med andra teamledare för att säkerställa god övergripande prestanda och effektivitet. 
  • ge feedback till ledningen för att dela idéer och förbättra verksamheten, stödja och genomföra kontinuerliga förbättringsaktiviteter. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer leda underhållsaktiviteterna på utrustning inom epitaxyområdet och du leder ett mindre team som består av underhållsingenjörer och tekniker. Du rapporterar till Manager Epitaxy. Tjänsten är på heltid 38,75 h/veckan, i denna roll ser vi att du arbetar på plats och är tillgänglig för dina kollegor under kontorstimmar. 

Mellan 22 december och 10 januari är det svårt att nå oss på grund av ledighet, men från 10 januari fortsätter rekryteringsprocessen som vanligt. Vid brådskande frågor kontakta: 08-21 92 00.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från en produktionsmiljö och har en kandidatexamen inom kemi, fysik eller likvärdig utbildning, gärna med ingenjörsinriktning. Du är också flytande i svenska och engelska tal och skrift.

Det är meriterande om du har arbetat med mekanik, elektronik, vakuumsystem och testning och/eller har arbetat med utrustning för halvledartillverkning. 

Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. I rollen som teamledare har du många kontaktytor, du coachar ditt team och arbetar även själv operativt vid behov. För att du ska vara framgångsrik och trivas i detta ser vi att du är kommunikativ, organiserad, har god problem- och samarbetsförmåga och är trygg i ditt ledarskap. Det är också av stor vikt att du är handlingskraftig och initiativtagande så du får saker gjorda. 

II-VI Järfälla

II-VI Järfälla

II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor capital equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, the Company has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide. The Company produces a wide variety of application-specific photonic and electronic materials and components, and deploys them in various forms, including integrated with advanced software to support our customers. II-VI has today 22 000 employees globally, where 200 employees are working in II-VI Järfälla.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare II-VI Järfälla
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-09
Linnea Wäringe
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Placering

Bruttovägen 3

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig