TNG

Teamledare konstruktion EuroMaint Rail i Malmö

Nu har finns det en intressant möjlighet för dig som vill arbeta i en arbetsledande roll i en framtidsbransch.

Arbetsgivare EuroMaint Rail
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-04
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Angelina Nilsson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Nu har finns det en intressant möjlighet för dig som vill arbeta i en arbetsledande roll i en framtidsbransch.

Vill du arbeta inom tågbranschen och arbetsleda kompetenta och självständiga konstruktörer? Har du erfarenhet som elkonstruktör och en vilja att arbeta produktionsnära? Till oss på Euromaint Rail i Malmö söker vi nu en teamledare för konstruktionsgruppen. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en utvecklande och utmanande roll där du arbetar tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Euromaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden. Här blir du del av en trygg och stabil arbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att bidra till något större genom att bli del av en bransch som arbetar för klimatsmartare transportlösningar. Som arbetsledare kommer du ges frihet och ansvar att fördela arbetet för konstruktörerna, arbeta verksamhetsnära i samarbete med produktion och andra delar av vår verksamhet. Konstruktionsavdelningen arbetar med att utveckla och konstruera om befintliga lösningar/produkter samt specialbeställningar från våra uppdragsgivare. Bredden av tekniska utmaningar för våra konstruktörer är stor och internt har vi många tekniskt kunniga personer att luta sig mot.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Planera konstruktions- och designuppdrag utifrån verksamhetsbehov och resursplanera konstruktionsuppdragen.
  • Följa upp och utvärdera konstruktionsuppdrag.
  • Ansvara för internt godkännande av konstruktionsunderlag avseende kvalitet, driftsäkerhet, produktionsvänlighet och överensstämmelse med tillämpliga standarder.
  • Leda arbetet kring teknisk utredning av utgånget materiel och ta fram det tekniska underlaget till inköpsfunktionen.
  • Bidra till utveckling och förvaltning av processer, riktlinjer och rutiner inom konstruktionsområdet.
  • Utveckling och förvaltning av system kopplade till konstruktionsarbetet.
  • Ansvara för att leda, förvalta och utveckla ritningsarkiv och ritningsdistribution.
  • Ansvara för att krav enligt ISO 9001 och ISO 14001 uppfylls för konstruktionsarbetet och ritningshanteringen.
  • Ansvara för och genomföra mindre utredningar kring tekniska projekt kopplat till produktionen.
  • Vid behov vara operativ som konstruktör i egna uppdrag.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din närmsta chef är affärsenhetens tekniska chef. Du arbetsleder 5 st konstruktörer utspridda i Malmö, Örebro och Luleå med kompetens inom mekanik och elektronik. Vår tekniska avdelning består av totalt 11 personer där andra i teamet arbetar som materialtekniker och systemtekniker. Resor inom Sverige, främst till våra andra kontor, ingår i tjänsten. Antalet övernattningar per år uppgår till ca 10.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet som elkonstruktör. Har du erfarenhet av att leda andra i exempelvis projekt ses det som meriterande. Även erfarenhet som mekanikkonstruktör samt en fordonsteknisk bakgrund ses som meriterande. Då du kommer att arbeta produktionsnära ser vi det som en fördel om du har erfarenhet av att arbeta nära produktionen. I grunden har du en eftergymnasial utbildning inom elektronik, erfarenhet bedöms som likvärdigt. Du har erfarenhet av att arbeta i något Cad-system (vi använder Inventor). Då dokumentation sker på svenska söker vi dig med goda kunskaper i svenska samt även viss förståelse i engelska (då delar av dokumentationen är på engelska). 

Vi söker dig som har en förmåga att ta egna initiativ och ansvar. Som har en förmåga att leda andra och en förmåga till att strukturera upp processer. Då rollen innebär många kontaktytor söker vi dig som trivs bra en koordinerande roll där din kommunikativa förmåga kommer till sin rätt. 

Du trivs i en trygg och stabil miljö där vi arbetar med att utveckla och förbättra arbetssätt och rutiner. Ett arbetsklimat som är öppet och samarbetsinriktat är något du trivs i. Att arbeta med frihet under ansvar passar ditt självständiga och ansvarstagande sätt bra. 

EuroMaint Rail

EuroMaint Rail

På EuroMaint Rail arbetar vi med teknik och underhåll i framkant. Våra kunder finns inom spårtrafikbranschen i Sverige och Norden. Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner. Vår ambition är att genom medarbetarnas kompetens och engagemang ständigt förbättra våra kunders konkurrenskraft.

EuroMaint Rail har en omsättning på 1 595 MSEK och cirka 980 medarbetare (2018). www.euromaint.com

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
EuroMaint Rail
Arbetsgivare EuroMaint Rail
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-04
Angelina Nilsson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet


Carlsgatan Infart 6, Malmö


map

Andra jobb som kanske passar dig