TNG
Elkonstruktör till Euromaint i Örebro

Elkonstruktör till Euromaint i Örebro

Är du en erfaren konstruktör med en gedigen bakgrund inom elektrisk konstruktion? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Vi söker dig som är en erfaren elkonstruktör med en passion för CAD-design och som älskar att ta sig an komplexa utmaningar samt lockas av en spännande roll för järnvägsfordon.

Är du en erfaren och kunnig person inom elkonstruktion som inte bara kan hantera teknisk utformning och CAD-konstruktion, utan även ta ansvar för hela processen till färdiga och välfungerande system? Bra!

I den här rollen kommer du att vara involverad i både ombyggnadsprojekt och förbättringsinitiativ, och samtidigt spela en viktig roll i en framåtblickande bransch som har en positiv påverkan på klimatet.

Om du vill ta din erfarenhet inom elkonstruktion till nästa nivå och samtidigt vara en del av en bransch som har en hållbar inverkan på framtiden, ser vi fram emot att få din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

EuroMaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som konstruktör / ingenjör inom el i en framtidsbransch med innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom elkonstruktion.

Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör ansvarar du för elkonstruktion till järnvägsfordon, i AutoCAD. Dina arbetsuppgifter är bland annat att: 

Värt att veta

I rollen som konstruktör samarbetar du med tekniska projektledare, fordonsansvariga, systemansvariga, inköpare och produktionstekniker. Du tillhör teknikavdelningen med placering Örebro eller Malmö och du rapporterar till chef för teknik och konstruktion. Det finns goda möjligheter att arbeta deltid hemifrån.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elkonstruktör söker vi dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Lär känna EuroMaint – din framtida arbetsgivare

EuroMaint erbjuder kvalificerade servicetjänster baserat på ett komplett utbud av verktygstjänster, effektiv logistik samt materialhantering och digitala lösningar. Vi säkerställer att våra kunders fordon är tillgängliga och välfungerande för sina trafikuppdrag genom specialanpassade underhållslösningar. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Våra tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom passagerartåg, spårvagnar, godsvagnar samt lok och arbetsmaskiner. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder och i Norge. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. EuroMaint har en omsättning på 1 500 MSEK och ca 1000 anställda (2021). EuroMaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Läs mer på www.euromaint.com

Visste du att EuroMaint...

Anser att miljön är huvudkomponenten i deras hållbarhetskoncept. I detta avseende fokuserar företaget på aktiviteter som mildrar orsakerna till global uppvärmning och anpassningar till klimatförändringarna i enlighet med riktlinjerna i FN:s globala hållbarhetsmål för 2030.

Därför trivs vi på EuroMaint

Jag tycker EuroMaint är bra då det finns många möjligheter att utvecklas inom företaget. Jag känner själv att jag utvecklat mina tekniska kunskaper oerhört mycket på kort tid. Vi jobbar med olika typer av tåg så det finns mycket kompetens hos oss och med lång erfarenhet. Jag trivs på företaget och med mina kollegor, var jag än har varit på besök runtom i landet har jag alltid bemötts på ett trevligt sätt.

Kåsar Saieed, Teknisk projektledare

Avstånd till arbetsplatsen

Södra Grev Rosengatan 1, Örebro. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

EuroMaint

Karriärtips från Malin Thoresson – din rekryterare

Malin Thoresson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du blir en del av en innovativ framtidsbransch som har en positiv påverkan på klimatet. 
  • EuroMaint erbjuder en spännande roll med möjligheter att påverka och bidra till förändring.
  • Du får möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och djupdyka i ditt intresse för fordon.
  • Här finns utvecklingsmöjligheter på sikt.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Thoresson


EuroMaint

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-10-10