TNG
Processingenjör inom Litografi Coherent Stockholm

Processingenjör inom Litografi Coherent Stockholm

Vill du utveckla produktionsprocesser inom litografi? Coherent i Järfälla, Stockholm, söker nu en processingenjör inom litografi!

Drivs du av att förbättra produktionsprocesser och vill utveckla din kompetens inom halvledare? Vill du som ingenjör leda processutveckling och förbättringsaktiviteter inom området för litografi? Teknikinnovativa Coherent i Järfälla, Stockholm, söker nu en processingenjör till sin produktion inom litografi. Här erbjuds du en spännande roll i en innovativ och snabbväxande verksamhet med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. Som processingenjör på Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som processingenjör på Coherent ansvarar du för att förbättra och upprätthålla tillverkningsprocesser inom litografi-området. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:

Värt att veta

I rollen som processingenjör tillhör du avdelningen Litografi som idag består av fyra medarbetare. Du samarbetar närmast med kollegorna inom litografi-området samt andra områden såsom torretsning / tunnfilmsdeponering, epitaxi, våtkemisk bearbetning och nedtunning. Det innebär att du kommer ha många olika kontaktytor både med kollegorna i Järfälla och med kollegorna runt om i världen.

Din arbetsplats är Coherents kontor som är beläget i Järfälla, Stockholm. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civilingenjör eller PhD i kemi, fysik, elektronik, materialvetenskap eller har annan relevant bakgrund. Vi ser gärna att du har kunskap inom litografi, antingen från studier eller arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi gärna att du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person är du driven, målfokuserad och samarbetar gärna med olika kompetenser och människor för att tillsammans uppnå verksamhetens mål. Du trivs med eget ansvar och uppnår resultat med hög kvalitet. Vidare är du analytisk, kommunikativ och stödjer andra på ett rådgivande och inlyssnande sätt när det uppstår problem.

Lär känna Coherent – din framtida arbetsgivare

Coherent Corp. empowers market innovators to define the future through breakthrough technologies, from materials to systems. Coherent Järfälla is a high-tech, international company that develops pioneering and high-quality products in optoelectronics. Be part of a financially stable and fast-growing organization that has some of the world´s most famous Tech companies as customers. Join our team and contribute to the development of products used in large computer halls and 5G networks, for example. At Coherent Järfalla, you will work in a multicultural, knowledge-intensive and fast-growing business with efficient decision-making. Coherent Corp. has 39,000 employees globally with 225 employees in Coherent Järfälla.

Video thumbnail

Visste du att Coherent...

Har åtagit sig att göra affärer med miljöansvariga leverantörer. Alla leverantörer förväntas säkerställa att delar och material uppfyller den växande listan över ämnesföreskrifter, inklusive RoHS, REACH, China-RoHS och Conflict Minerals. Coherent är dedikerade till att vara en katalysator för miljöförbättringar i vår bransch - att identifiera och utforska sätt att minska det globala fotavtrycket för våra anläggningar och att förbättra effektiviteten hos Coherents laserprodukter.

Därför trivs vi på Coherent...

Det är en fantastisk känsla att jobba i ett företag som Coherent, som ligger i framkant med att utveckla och producera högteknologiska optoelektroniska komponenter, i lilla Sverige. Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte liknar den andra. Det är en utvecklande miljö och man lär sig något nytt hela tiden. Förutom alla arbetskamrater på jobbet här på Coherent i Järfälla skapar du dig även ett kontaktnät från andra siter i världen inom Coherent Inc.

Robert Jonsson, Process Engineering Manager

Avstånd till arbetsplatsen

Bruttovägen 7, Järfälla. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Coherent

Söktips från Rebecca Andersson – din rekryterare!

Rebecca Andersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du blir en del av ett högteknologiskt företag inom halvledarindustrin
  • Coherent är en snabbväxande verksamhet där du får vara delaktig i förbättring och utveckling
  • Du erbjuds en utvecklande roll där du får möjlighet att växa och bli expert inom ditt område

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Rebecca Andersson


Coherent

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-12-14