TNG

Produkttekniker till Lesjöfors Stockholm

Lesjöfors söker en produkttekniker till produktionsenheten i Vällingby i norra Stockholm

Arbetsgivare Lesjöfors Stockholms Fjäder AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-30
Friskvård Friskvård
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Hendrik Christiansson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Lesjöfors söker en produkttekniker till produktionsenheten i Vällingby i norra Stockholm

Vill du jobba i en varierad roll som produkttekniker där du får göra allt från design till beräkningar? Har du erfarenhet från AutoCAD eller Inventor? Nu söker vi en tekniker till Lesjöfors Stockholms Fjäder AB så ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer komma till ett marknadsledande bolag som är störst i norra Europa inom sin bransch. Lesjöfors är ett tryggt och stabilt bolag med AAA-rating sedan 20 år tillbaka och har en bra långsiktig lönsamhet. Medarbetarna är nöjda och anställningstiderna långa och bolaget satsar mycket på trivseln och den goda stämning med jul/sommarfester och andra aktiviteter för att fira uppnådda mål.

Du kommer bli erbjuden en god grundlön samt ett förmånspaket som inkluderar en bonusdel, friskvårdsbidrag på cirka 3000 kronor samt tjänstepension. Arbetstidsmåttet är på 38 timmar/veckan och du har viss flextid i start och sluttid. 

Lesjöfors erbjuder dig en möjlighet att få arbeta varierat och operativt inom teknik. Du får ta del av alla fördelar med ett litet bolag och samtidigt arbeta mot en internationell kundkrets. I rollen arbetar du med allt produktrelaterat arbete där du använder din tekniska expertis för att driva projekt och produktion framåt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer främst att ha fokus på det tekniska arbetet inom alla produktsegment. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta: 

  • Utföra tekniska beräkningar och driva förslag utifrån funktionsbeskrivning och kravspecifikation
  • Skapa produktionsritningar i Inventor och AutoCAD
  • Ansvara och leda processen för PPAP (Rektron, LED 2D, PMAR7)
  • Ansvara och leda processen för avvikelsehantering och kontrollmätning
  • Avvikelsehantering och reklamationshantering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen inkluderar många interna kontaktytor i olika projekt där du ansvarar för att Lesjöfors kan erbjuda den bästa tekniska lösningen till sina kunder. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart rätt person kan vara på plats. Du kommer vara placerad på Lesjöfors enhet i Vällingby, väldigt nära kollektiv och Råcksta tunnelbanestation.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har eftergymnasial utbildning inom teknik och CAD samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med tekniska beräkningar, PPAP och CAD-modeller. Meriterande om du har vana av att arbeta i projekt. 

Som person ser vi att du är noggrann och strukturerad då du genomför tekniska uträkningar självständigt. Du kommer att driva det tekniska arbetet framåt, internt och mot kund vilket kräver att du kan vara tydlig och målinriktad i ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och ett flexibelt arbetssätt då du är delaktig i att ta fram underlag utifrån kundspecifika kravprofiler/tekniska specifikationer. Utöver det är det viktigt att du trivs i roller som samarbetar över avdelningsgränser. 

Lesjöfors Stockholms Fjäder AB

Lesjöfors Stockholms Fjäder AB

Företaget ingår i Lesjöfors koncernen och vi är en ledande producent av fjädrar tillverkade av tråd eller platt material. Stockholms Fjäder har tillhört koncernen sedan 1990 och kan tillsammans med övriga 24 tillverkande enheter inom gruppen erbjuda marknadens bredaste sortiment till sina kunder. Produktionen är kundorder-styrd frånsett enstaka serier som tillverkas mot planeringsbehov eller avtal. Företaget är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Kvalitetsfokuset är starkt samt krav på en hög leveranssäkerhet inom hela koncernen. Antalet medarbetare är 40 st och många medarbetare har arbetat länge i företaget.

Lesjöfors Stockholms Fjäder AB omsätter cirka 120 MSEK med god lönsamhet. Bolagen inom gruppen är i hög grad självständiga. Samtliga funktioner är decentraliserade frånsett koncernredovisning och IT samt visst inköp. Fokus för enheterna de närmaste åren är att bibehålla och utveckla lönsamheten, bl.a. genom att säkra och utveckla företagets processer samt öka nyförsäljningen. Framgångsfaktorer är dels en bred produktportfölj, dels en bred maskinpark samt en hög kunskapsnivå bland medarbetarna.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Lesjöfors Stockholms Fjäder AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-30
Hendrik Christiansson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet


Vällingby


map

Andra jobb som kanske passar dig