Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Teknikintresserad säljsupport i Kista

Intressant uppdrag för dig som vill kombinera ditt intresse för teknik med täta kundkontakter och ordning och reda.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2017-10-31

Frågor om jobbet

Sinisa Strbac
Kontakta din rekryterare

Sinisa Strbac

0704912198

Intressant uppdrag för dig som vill kombinera ditt intresse för teknik med täta kundkontakter och ordning och reda.

TNGs kund, ett högteknologiskt och internationellt bolag i Kista, söker dig som är en strukturerad och noggrann administratör med ett intresse för teknik. Det är en fördel om du är nyfiken på tekniska produkter och dess användningsområde. Här har du möjlighet att kombinera ditt intresse för teknik med dina administrativa förmågor och vilja till tät kundkontakt. Låter ovan intressant för dig?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som en del av det nordiska säljsupport-teamet kommer du att bli en naturlig del av den dagliga kontakten med parter i Norden och världen. Dina arbetsdagar kommer att fyllas med allt från enkla frågor om leverans till svårare ärenden som kräver noggrannhet, återkoppling gällande bolagets högteknologiska produktkatalog.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som säljsupport hos vår kund kommer du att arbeta med

  • Assistera tekniska utesäljare med säljadministrativa uppgifter
  • Dagligen kommunicera med svenska och utländska kunder och leverantörer
  • Administrera nya kunder och förfrågningar i CRM-systemet
  • Hantera offerter och prisförfrågningar.

Teamet jobbar i en internationell miljö vilket innebär daglig kommunikation per telefon och mail på engelska.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett konsultuppdrag med omgående start, och sträcker sig till sommaren 2018. Du kommer att sitta i vår kunds lokaler i Kista, med gångavstånd till Kista Centrum och tunnelbanan. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som säljsupport hos vår kund tror vi att du har tidigare erfarenhet av säljadministration. Du kan antingen ha arbetat som administratör, alternativt som kundtjänstmedarbetare, säljassistent eller orderhanterare. Då tjänsten innebär ärenden med tekniska inslag, hoppas vi att du har ett intresse av tekniska produkter och tjänster.

Då engelska är koncernspråket och används dagligen måste du vara bekväm med att tala och skriva på engelska. Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav samt att du har erfarenhet av att jobba i affärssystem. Vår kund använder IFS och Lotus Notes.

Vi tror du är en noggrann, strukturerad och proaktiv person med servicekänsla. Du kommer att jobba med kundförfrågningar där det är viktigt att all information stämmer på detaljnivå. Då du kommer att tillhöra en mindre grupp med delat ansvar, så är det viktigt att du gillar att jobba i team mot gemensamma mål. Att du är bra på att samarbeta är självklart, då arbetet innebär daglig kontakt och samarbete med kollegor och övriga avdelningar i olika delar av försäljningsprocessen. Vi hoppas att du är en nyfiken person som tycker om att lära dig nya saker!

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-10-31

Frågor om jobbet

Sinisa Strbac
Kontakta din rekryterare

Sinisa Strbac

0704912198

Räkna ut avståndet till jobbet


Kista, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig