TNG
Teknisk innesäljare till TECE i Sollentuna

Teknisk innesäljare till TECE i Sollentuna

TECE Sverige söker nu en driven innesäljare med teknisk bakgrund som kan stötta våra kunder och bidra till framtida försäljning!

Arbetsgivare TECE Sverige AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2022-01-23
Flextid Flextid
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
6 v semester 6 v semester
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Martin Andersson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

TECE Sverige söker nu en driven innesäljare med teknisk bakgrund som kan stötta våra kunder och bidra till framtida försäljning!

Här får du med ett tekniskt intresse eller tidigare erfarenhet från byggbranschen och grossistledet ett spännande arbete inom försäljning. TECE är nu i en expansiv fas och söker en teknisk innesäljare som tillsammans med kollegorna i butiken i Sollentuna vill bidra med kundbearbetning.

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en värdefull kollega hos oss på TECE och vi har ett starkt varumärke som är känt för sina kvalitativa produkter. Du får möjligheten att arbeta med produkter och system inom sanitet, tappvatten, golvvärme och avlopp.

Du får också chansen att vara med på vår resa framåt där entreprenörskap och driv symboliserar vårt sätt att arbeta. Som ett led i det har vi en trivsam och kollegial miljö och du kommer att tillhöra ett team med flera kompetenta kollegor.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Granska och kalkylera ritningar i CAD samt hantera artikellistor till kund
  • Agera teknisk support för våra VVS produkter
  • Ta fram offertunderlag, orderhantering och produktunderlag
  • Försäljningen av TECEs produkter och system via telefon och mail
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din arbetalats är butiken i Sollentuna och där arbetar du dagligen nära tillsammans med våra kollegor. Vi har en Account Manager som är ute och säljer, en butikssäljare som ansvarar för alla butikskunder samt en kollega på vårt lager.

Butikens öppettider är måndag till fredag 06:30 – 15:30 med en timma stängt för lunch.
Du rapporterar till Sales Manager för region Stockholm. Tjänsten är en provanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk support och kundservice. Du är bekväm med att kalkylera kundspecifika önskemål och ta fram artikellistor ur konstruktionsprogrammet CAD. Du är en affärsdriven och kommunikativ person som har lätt att knyta och underhålla kontakter och relationer. Du trivs med att driva ditt eget arbete framåt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar för dina kunder så att de blir nöjda.

Kanske arbetar du idag med installation, montage av VVS produkter eller inom entreprenad? Du är också van vid att möta VVS-entreprenörer, grossister, konsulter och representanter från beställarledet. Du är en person som har lätt för att lära dig nya produkter och tjänster och beskriva dem för dina kunder. Du har också förhandlingsförmåga och gillar att jobba självständigt med kvalitet, både i produkter och arbetssätt.

Önskvärt är att du har B-körkort, ett krav är dock att du talar och skriver svenska obehindrat, då och då förekommer även engelska.

TECE Sverige AB

TECE Sverige AB

TECE Group är en koncern som grundades i Tyskland 1987. Idag ingår 22 europeiska dotterbolag och samarbetspartners i ytterligare 38 länder. Verksamheten har fem fabriker och är inriktad på sanitetssystem, golvvärme, avlopps- och tappvattensystem för VVS-branschen. Totalt har koncernen drygt 1500 medarbetare och omsatte 250 miljoner euro 2017. Huvudkontoret ligger i tyska Emsdetten. Sedan 2013 har TECE även verksamhet i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
TECE Sverige AB
Arbetsgivare TECE Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-23
Martin Andersson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Placering

Vretenborgsvägen 28, Hägersten

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig