TNG

Teknisk säljare till Weidmüller

Vill du arbeta med teknisk lösningsförsäljning på ett internationellt företag? Nu söker vi en teknisk säljare till Göteborg!

Arbetsgivare Weidmüller
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-09-04
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Tjänstebil Tjänstebil
Angelina Nilsson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Vill du arbeta med teknisk lösningsförsäljning på ett internationellt företag? Nu söker vi en teknisk säljare till Göteborg!

Har du erfarenhet av teknisk försäljning och kompetens inom el? Vill du arbeta med ett starkt varumärke och vidareutveckla relationerna i din region? Nu söker vi på Weidmüller en teknisk säljare med ansvar för region väst. Du får chansen till en affärsinriktad roll där lösningsförsäljning och kundrelationer står i fokus. Ta chansen och bli del av vårt försäljningsteam. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på Weidmüller marknadsför och säljer kundanpassade lösningar och produkter inom el/automation. Du får chans att arbeta med ett väletablerat varumärke och med produkter av hög kvalitet. Du blir del av ett internationellt och stabilt företag med en familjär kultur. Som teknisk säljare hos oss får du frihet att själv lägga upp dina arbetsdagar för att nå uppsatta mål. Förutom tjänstebil, friskvårdsbidrag erbjuds du även bonus. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Öka försäljningen inom ditt distrikt genom att identifiera, utveckla och utöka potentiella affärsmöjligheter
  • Bearbetning av främst befintliga kunder, grossister och föreskrivande led (konsulter)
  • Arbeta med hela försäljningsprocessen
  • Tydliggöra var särskilda satsningar från produkt-/områdesexperter krävs för att generera försäljning.
  • Beräkna nya produktlanseringar för att möta kundernas behov.
  • Hålla koll på marknaden, konkurrenterna och trenderna hos kunderna.
  • Administration i CRM kopplat till försäljningsaktiviteter.
  • Budgetansvar.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innefattar ett distriktansvar som sträcker sig från Mölndal till Kristinehamn. Du kan utgå hemifrån, men har även möjlighet att utgå från vårt kontor i Göteborg (Högsbo). Dagsresor är ett naturligt inslag i rollen och antalet övernattningar per år uppskattas till 30. Du blir del av ett säljteam bestående av 10 personer. Totalt är vi ca 50 personer på Weidmüller i Norden. Vårt nordiska huvudkontor ligger i Malmö där dina kollegor inom bland annat säljsupport och teknisk support är lokaliserade. Tillverkningen av våra produkter sker i andra delar av världen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av teknisk lösningsförsäljning och med grundläggande kompetens inom el. Har du även kompetens inom automation ser vi det som meriterande. I grunden har du en gymnasial utbildning (eller högre) inom el. Du är van att arbeta i något CRM-system och då du kommer att verka på den nationella marknaden, men ingår i ett internationellt bolag så förväntas du ha goda kunskaper i både svenska och i engelska.

Som person har du lätt för att få kontakt med nya människor och skicklig på att bygga långsiktiga kundrelationer. Därtill har du en förmåga att lyssna in och analysera kundens behov, men har också en god förmåga att övertyga. Du är resultatorienterad och drivs av att nå uppsatta mål. Då detta är en självständig roll söker vi dig som är bra på att ta initiativ och ansvar för dina arbetsuppgifter.

Weidmüller

Weidmüller

Partner inom Industrial Connectivity. Som erfarna experter hjälper vi våra kunder och partner över hela världen med produkter, lösningar och tjänster i industriell miljö för kraft, signal och data. Vi är bekanta med deras industrier och marknader och medvetna om kommande tekniska utmaningar. Därför utvecklar vi kontinuerligt innovativa, hållbara och praktiska lösningar för deras individuella behov. Tillsammans sätter vi standarder inom Industrial Connectivity. Weidmüllerkoncernen har produktionsanläggningar, försäljningsbolag och representanter i mer än 80 länder med 4 400 anställda. Läs mer påwww.weidmuller.se Let´s connect.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Weidmüller
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-04
Angelina Nilsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet


Olof Asklunds gata 1, Göteborg


map

Andra jobb som kanske passar dig