Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

TNG Tech söker ingenjörer i Stockholm

För framtida uppdrag söker vi på TNG Tech dig som vill jobba som ingenjör i Stockholm.

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-18

Frågor om jobbet

Maria Olofsson
Kontakta din rekryterare

Maria Olofsson

0704851214

För framtida uppdrag söker vi på TNG Tech dig som vill jobba som ingenjör i Stockholm.

Söker du nya utmaningar som ingenjör? TNG Tech utökar sitt nätverk inom ingenjörsområdet och söker ingenjörer för konsultuppdrag och rekryteringar i Stockholm. Vi ser en stor efterfrågan av såväl erfarna som mindre erfarna personer med ingenjörsbakgrund, framförallt med erfarenhet från tillverkningsindustrin.

Välkommen med din intresseanmälan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult via TNG Tech arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera attraktiva kunder med utvecklande uppdrag där du erbjuds en varierande roll i spännande miljöer.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och tjänst men kan t.ex. innebära:

  • Utveckling av arbetssätt och processer
  • Produktkalkylering
  • Tvärfunktionellt samarbete med t.ex. inköp, logistik och produktion
  • Flödesförändringar/förbättringar
  • Projektdeltagande vid industrialiseringsprojekt

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Våra kunder finns i hela Stockholmsregionen och verkar inom tekniktunga branscher, som exempelvis tillverknings- och läkemedelsindustrin. Många av våra uppdrag tillsätts relativt omgående och ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG Tech och arbetar som konsult ute hos vår kund. Vissa uppdrag kan leda till rekrytering och därmed en anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör och med ett antal års arbetslivserfarenhet, gärna inom ett producerade företag. Har du kunskaper inom Lean, Six Sigma eller motsvarande, är det meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem och Officepaketet samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som trivs att arbeta i en snabbrörlig och föränderlig miljö. Vidare är du analytisk, kommunikativ och handlingskraftig.

Om TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-07-18

Frågor om jobbet

Maria Olofsson
Kontakta din rekryterare

Maria Olofsson

0704851214

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden