Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

TNG Tech söker logistiker i Stockholm

För framtida uppdrag söker vi på TNG Tech dig som vill jobba inom logistik i Stockholm.

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-02

Frågor om jobbet

Maria Olofsson
Kontakta din rekryterare

Maria Olofsson

0704851214

För framtida uppdrag söker vi på TNG Tech dig som vill jobba inom logistik i Stockholm.

Söker du nya utmaningar inom logistik? Vi ser en stor efterfrågan hos våra kunder av medarbetare inom logistik i Stockholm. Vi söker dig som vill vidare i karriären både för rekrytering direkt till kund och till längre konsultuppdrag.

Välkommen med din intresseanmälan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta inom logistik på spännande företag där du hanterar många interna och externa kontaktytor. Som konsult via TNG Tech arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera namnstarka kunder med utvecklande och spännande tjänster. Uppdragen kräver olika mycket erfarenhet, därför söker vi både dig som är relativt nyexaminerad och dig som har mångårig erfarenhet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag och tjänst men kan t.ex. innebära:

  • Kundkontakt
  • Operativt inköp
  • Flödessimuleringar
  • Försörjningsprinciper
  • Medverka och driva förbättringsprojekt
  • Kapacitetsplanering

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Våra kunder finns i hela Stockholmsregionen och innefattar exempelvis många namnstarka kunder inom såväl tillverkande industrier som grossistföretag. Som logistiker kan dina arbetsuppgifter vara såväl operativa som strategiska. Ofta är rollen kombinerad, där dagen innefattar både strategiska moment och dagliga kontakter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utbildning inom logistik eller motsvarande erfarenhet. Då tjänsten innebär kontakter såväl externt som internt är du kommunikativ och serviceinriktad. Vidare är du systematisk, ansvarstagande och resultatorienterad.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Om TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-09-02

Frågor om jobbet

Maria Olofsson
Kontakta din rekryterare

Maria Olofsson

0704851214

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden