TNG
Logistics & Planning Manager – Coherent, Stockholm

Logistics & Planning Manager – Coherent, Stockholm

Coherent söker en Manager Material Planning and Logistics med ansvar över logistik teamet och utskeppnings processer i Järfälla

Lockas du av en ledande operativ- och verksamhetsnära roll kopplad till produktion och logistik? Har du tidigare erfarenhet som chef och trivs med att leda och utveckla andra? Till Coherent (f.d. II-VI) söker vi nu en Manager Material Planning and Logistics som ska jobba nära produktionen och ansvara för deras logistikplanering, materialstyrning samt transportverksamhet, låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. Coherent tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell och kollektivavtal.

I rollen som Manager Material Planning and Logistics får du chansen att nyttja samt utveckla din ledarskapsförmåga och också bidra till företagets framgång på ett avgörande sätt. Som Manager Material Planning and Logistics kommer du få ansvaret för ledning och utveckling av teamet, samt säkerställa en effektiv produktion genom att optimera företagets materialstyrning, utskeppnings- och lagerhanteringsprocesser.

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Manager Material Planning and Logistics kommer jobba nära produktions- och inköpsteamet, planering är den mest vitala delen i den dagliga produktionen. Dina arbetsuppgifter innefattar:

Värt att veta

I denna roll rapporterar du direkt till Senior Director of Operations som också kommer leda din on-boarding. Du kommer ha personalansvar för ett team på 5 personer som arbetar inom logistikområdet. Tillsammans med ditt team kommer ni ha ett nära samarbete med övriga funktioner i produktionsteamet.

Tjänsten är på heltid, 38,75 h/vecka. Detta är en verksamhetsnära roll där du förväntas vara på plats. Förtroendearbetstid tillämpas.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll ser vi gärna att du:

Det är meriterande om du har erfarenhet inom tillverkningsindustri och/eller har hanterat ärenden samt administration kopplat till tull. Har du erfarenhet inom LEAN filosofin är det också en fördel. 

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som Manager Material Planning and Logistics är det viktigt att du är bekväm i en chefsposition och trygg i din ledarskapsförmåga. Du är kommunikativ, serviceorienterad och engagerad då det är många kontaktytor samt att du är ansvarig för ditt teams välmående och prestation. Det är också en roll som kräver ett strukturerat arbetssätt, ett analytiskt, ekonomiskt och konceptuellt tänkande för att kunna arbeta mål- och resultatinriktat. 

Lär känna Coherent Järfälla – din framtida arbetsgivare

Coherent Corp. empowers market innovators to define the future through breakthrough technologies, from materials to systems. Coherent is a high-tech, international company that delivers innovations that resonate with our customers in diversified applications for the industrial, communications, electronics, and instrumentation markets.

Be part of a financially stable and fast-growing organization that has some of the world´s most famous Tech companies as customers. Join our team and contribute to the development of products used in large computer halls and 5G networks, for example. At Coherent Järfalla, you will work in a multicultural, knowledge-intensive and fast-growing business with efficient decision-making. Coherent Corp. has 39,000 employees globally with 225 employees in Coherent Järfälla.

Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, Coherent has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Bruttovägen 7. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Linnea Wäringe – din rekryterare

Linnea Wäringe

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Coherent Järfälla valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Linnea Wäringe


Coherent Järfälla

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-10-04