TNG
Traveller Buss söker en driftchef till Stockholm

Traveller Buss söker en driftchef till Stockholm

Vi söker en Driftchef för skol och beställningstrafik till Traveller Buss AB i Skogås, Stockholm.

Är du en engagerad, självgående och närvarande ledare som tycker om en färgstark vardag? Trivs du av att ha en avgörande roll i att leda, utveckla och effektivisera verksamheten på både strategisk och operativ nivå?

Som Driftchef hos Traveller Buss kommer du att ha övergripande ansvar för att säkerställa att skol och beställningstrafik samt att förare arbetar effektivt och uppfyller kunders behov och förväntningar. Du kommer ha en viktig roll i att främja en positiv arbetsmiljö, medarbetares professionella och personliga utveckling, samt upprätthålla hög kvalitet i våra logistik-, process- och rutinarbeten. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Traveller Buss möts du dagligen av nya, spännande utmaningar och har möjlighet att utvecklas i takt med företaget. För oss är våra medarbetare ovärderliga. 

Ditt uppdrag kommer innebära en spännande och färgstark vardag, med många kontakter både externt och internt. Du kommer att arbeta för ett företag med stark tillväxt och ständig utveckling. Rollen innebär att du har det övergripande operativa ansvaret för vår kunds verksamhet i södra Stockholm med ett 90- tal fordon och ca 130 medarbetare.

Du välkomnas i fina lokaler i Länna industriområde i södra Stockholm.

 

6 v semester
6 v semester
Parkering
Parkering
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som Driftchef kommer du ha ett omfattande ansvar för att leda ditt närmaste team om 7 personer så verksamheten utvecklas på ett effektivt sätt, både på ett strategiskt och operativt plan. Du kommer dessutom ha personalansvar för cirka 130 chaufförer och ha det övergripande ansvaret för cirka 90 fordon.

Vidare kommer ditt uppdrag vara att stärka samarbetet inom trafikområdet och mellan trafikområden ingående i regionen. Prioriterade mål är fortsatt tillväxt med god lönsamhet i de trafikslag som produceras i trafikområdet, vilket idag huvudsakligen är skol samt beställningstrafik. För att nå detta krävs ett starkt fokus på att säkerställa lönsamhet och trafik inom segmentet, upphandlad trafik med kommuner och regional trafikhuvudman som uppdragsgivare.

Våra förväntningar

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att leda och effektivisera verksamheter på både strategisk och operativ nivå. Du har tidigare visat förmåga att skapa en positiv arbetsmiljö och främja medarbetares professionella och personliga utveckling. Vi förväntar oss också att du har god ledarskapsförmåga, arbetar för att nå mål och resultat, följer upp aktiviteter och har ett systematiskt arbetssätt samt är stabil som person.

 

Lär känna Traveller Buss – din framtida arbetsgivare

Hållbara transporter med kvalitet i fokus – Traveller Buss din partner för tryggare resor!

Traveller Buss AB grundades redan 1964 av entreprenören Rolf Friberg, som då bedrev Traveller AB som en resebyrå. Det dröjde fram till 1967 innan företaget köpte in sin första buss, då startskottet gick för vad som skulle komma att bli en succé – Traveller Buss AB!

År 2003 förvärvas bolaget av Bergkvarabuss som då var Sveriges största privatägda bussbolag, vilket gav oss utökade resurser och bredare geografisk spridning. Vi tillhör idag Mekka Traffic Group koncernen där bland annat Bergkvarabuss AB, Fårbobuss AB ingår vilket ger oss ett stort geografiskt upptagningsområde och en gemensam tillgång på ca 1300 fordon.

Idag är Traveller Buss ett välkänt varumärke på Stockholms gator. Vi erbjuder er högklassiga miljövänliga bussresor med högt fokus på kundrelationer och ett säkerhetstänk i framkant!

Traveller Buss har idag tre huvudsakliga affärsområden – Beställningstrafik/chartertrafik Skolskjutstrafik och Närtrafik.

Avstånd till arbetsplatsen

Svarvarvägen 9. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Åsa Dominicus – din rekryterare!

Åsa Dominicus

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Traveller Buss valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Åsa Dominicus


Traveller Buss

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-02