TNG

Två logistikutvecklare till FedEx i Stockholm

Vi söker just nu efter två logistiker / logistikutvecklare till FedEx i Stockholm, ett av världens största logistikföretag!

Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-26
6 v semester 6 v semester
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Friskvård Friskvård
Hendrik Christiansson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Vi söker just nu efter två logistiker / logistikutvecklare till FedEx i Stockholm, ett av världens största logistikföretag!

Är du analytiker som vill arbeta inom logistisk på ett stort globalt företag? Har du tidigare erfarenhet av optimering, planering och dataanalys samt är nyfiken på nya möjligheter i en ny bransch? Vi letar nu efter två permanenta tjänster till FedEx i Stockholm. Som logistikutvecklare på FedEx kommer du att använda din kunskap inom analys och planering för att förbättra processer och implementera ny teknik.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

FedEx är rankade som en pålitliga arbetsgivare och erbjuder kunder och företag världen över ett brett sortiment av transport, e-handel och företagstjänster. Hos FedEx får du möjlighet att arbeta i en inflytelserik roll i ett dynamiskt team där nästan varje dag ser annorlunda ut. Som logistikutvecklare på FedEx kommer du att hantera problem, enkla som komplexa, från kontinuerliga förbättringsprocesser till optimering av arbetsflöden samt operativ platsplanering och design.

Logistikplanerings- och ingenjörsteamet för Norden och Irland har idag åtta medlemmar baserade i Köpenhamn och Dublin och planerar nu att utöka teamet med två medlemmar i Stockholm. Du kommer att vara en del av ett positivt och starkt team som kontinuerligt hjälper varandra med nationella frågor och bästa praxis. Ditt primära arbetsspråk kommer att vara engelska.

I din roll som logistikutvecklare får du också möjlighet att påverka den största implementeringen inom logistikbranschen någonsin – fusionen mellan FedEx och TNT. Till att börja med kommer du att spendera mycket tid på att göra denna sammanslagning så smidig som möjligt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen på FedEx kommer du att hantera komplexa såväl som strategiska problem samt mindre förbättringar inom verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att omfatta:

  • Stöd för interna kunder, exempelvis operationsledning i olika projekt relaterade till problemlösning och serviceförbättring
  • Identifiera och definiera behovet av förbättring i processer för att maximera dess effektivitet
  • Anpassa och använda modelleringsverktyg för att översätta komplexa analyser till precisa och realistiska operativa planer
  • Kommunicera ut nya planer till interna avdelningar och garantera förståelse och stöttning vid implementeringen
  • Göra studier som exempelvis implementering av ny teknik, anläggningsdesign, funktionella specifikationer och genomförbarhetsstudier
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

FedEx vill anställa två logistikutvecklare på heltid. Tjänsten inkluderar att åka på affärsresor till FedEx- och TNT-kontor i Sverige och över hela Norden, ibland även Amsterdam och Frankfurt för utbildning och samarbete med regionala team. Du kommer att arbeta på kontoret i Arlanda eller i Upplands Väsby.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en högre utbildning inom industriteknik eller annan relaterad utbildning inom exempelvis statistik, ekonomi eller finans. Du har också tidigare erfarenhet från liknande roller och besitter god kunskap inom logistik och/eller processoptimering. Du har helst arbetat i en analytisk roll med god erfarenhet av Excel eller databaser som SQL. Du är en stark Excel-användare med en passion för siffror och fakta. Vi tror att du har en bakgrund som analytiker eller som statistiker inom teknik, ekonomi eller logistik. Eftersom företagsspråket är engelska krävs en god kommunikationsförmåga på engelska. Kunskaper i Svenska är meriterande men inte ett krav.

Som person är du självstyrd, noggrann och flexibel. Du är duktig med siffror och gillar att arbeta med många olika människor med både strategiska och operativa frågor. Du gillar att arbeta med flera olika projekt och motiveras av att hitta den bästa och mest effektiva lösningen för ett problem.

TNG Tech

TNG Tech

FedEx Express är en av världens största logistikföretag, som tillhandahåller snabb leveransservice av hög kvalitet till mer än 220 länder och territorier. FedEx Express använder ett globalt luft- och marknätverk för snabb leverans av tidspressade transporter, med fokus på punktlighet och reliabilitet.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-26
Hendrik Christiansson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet


Fraktvägen 34 B, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig