TNG

Utåtriktad .NET utvecklare till SEB i Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-05
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Madelene Larsson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Madelene Larsson

0720030675

Är du i början av din karriär? Vill du arbeta med .NET utveckling hos en av nordens ledande finansiella koncerner? Vill du bli en del av ett engagerat team? Varmt välkommen till SEB!

Om jobbet

Om jobbet

I rollen som .NET utvecklare kommer du framför allt att jobba med utveckling och förvaltning i .NET. Du erbjuds möjligheten att arbeta med flera av SEB:s system inom värdepapper och portföljhantering för bankens privatkunder. SEB är glada att kunna erbjuda dig en utvecklingsresa där den tekniska miljön nu uppdateras inom flera områden.

Du kommer att tillhöra avdelningen Savings & Investments som är en del av SEBs IT-organisation. Du blir en del av ett tvärfunktionellt team på 10 personer med kompetens inom utveckling, scrum, design, arkitektur och verksamhet. Teamet arbetar i nära samarbete med verksamheten och tillsammans kommer ni att utforska synergier och löpande sträva efter att vara proaktiv i förbättringsarbetet. Öppenhet är ett nyckelord för SEB, vilket präglat teamet i det att man delar med sig av kunskaper och erfarenheter till varandra.

Vem är du?

Vem är du?

Vi tänker oss att du har stort engagemang och driv att vilja utvecklas och bidra med dina erfarenheter inom .NET. Då du både kommer att jobba i nära dialog med kollegor från ditt team och kollegor från verksamheten, vill vi att du behärskar både svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vi tänker att du trivs i en kommunikativ och utåtriktad roll. Du har en positiv attityd och är mån om ett konstruktivt teamarbete. Meriterande är om du har erfarenhet av agila arbetssätt som t.ex. Scrum.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

 www.sebgroup.com/career

 

 

SEB

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-05
Madelene Larsson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Madelene Larsson

0720030675

Räkna ut avståndet till jobbet


Stjärntorget 4, Solna


map

Andra jobb som kanske passar dig