TNG

Utåtriktad roll inom kundservice till ActiWay

Vi söker dig som i en utåtriktad roll vill arbeta med kundservice och fortsätta bygga och utöka ActiWays nätverk av leverantörer!

Uppdragsgivare ActiWay
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-09-04
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Claudia Ullreich
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Vi söker dig som i en utåtriktad roll vill arbeta med kundservice och fortsätta bygga och utöka ActiWays nätverk av leverantörer!

Vi söker dig som i en kombinerad roll med fokus på kundtjänst vill vara med och fortsätta bygga och utöka ActiWays nätverk av leverantörer. Brinner du för att arbeta med kunder och service? Skulle du även trivas i en utåtriktad roll där telefonen är ditt främsta arbetsredskap? Har du erfarenhet av att bygga goda och långsiktiga relationer med kunder och leverantörer? Lockas du av en kommunikativ roll med många kontaktytor? Tjänsten är en spännande roll hos ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital tjänst för hantering av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. Läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del av ett positivt gäng i ett innovativt tillväxtföretag som står för familjär stämning, där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Vi erbjuder dig en spännande och kombinerad roll inom kundservice med mycket kundkontakt. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll ligger fokus på att supportera och serva kunder via inkommande samtal och e-post. Den andra delen av rollen innebär att ringa utgående samtal för att presentera ActiWays tjänster, med målet att bygga och utöka Actiways nätverk av förmånsleverantörer.

Dina framtida arbetsuppgifter innebär att: 

  • Supportera och besvara frågor från kunder, användare och förmånsleverantörer via telefon och e-post
  • Uppdatera kundregister och övrig information rörande kunderna i CRM-systemet Lime 
  • Hantera inkommande ärenden via ärendehanteringssystemet Zendesk
  • Administrera friskvårdskvitton via ActiWays portal
  • Arbeta med kampanjer, kartlägga och kontakta nya förmånsleverantörer för att presentera ActiWays tjänster
  • Granska, godkänna och ansluta nya förmånsleverantörer till ActiWays digitala portal
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ActiWay är ett företag i ständig tillväxt som idag består av ett härligt gäng på 18 medarbetare. Du kommer tillsammans med 2 andra kollegor ansvara för kundservice. I samarbete med säljavdelningen kommer du och bidra till att bygga och utöka ActiWays nätverk av kunder och förmånsleverantörer. Tjänsten är på heltid med önskad start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Inledningsvis kommer du de 3 första månaderna vara anställd som konsult hos TNG, men för rätt person finns det därefter mycket goda möjligheter att bli rekryterad för en fast tjänst hos ActiWay. Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider må-fr 08.00-17.00.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av arbete både inom kundservice och uppsökande verksamhet och trivs att arbeta med telefonen som främsta arbetsredskap. Du brinner för att arbeta med kunder och service och ser det som en spännande utmaning att aktivt kontakta kunder och leverantörer. Tidigare erfarenhet av kundservice och säljadministration är meriterande samt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Lime CRM system eller något annat CRM-system. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det av stor vikt att du är kommunikativ och relationsbyggande samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Utöver detta är det även ett plus om du är intresserad av hälsa och friskvård eller utövar någon sport. Det viktigaste för att klara av rollen är dock att du har drivet och viljan att lära dig och är redo att följa med på ActiWays fortsatta tillväxtresa. I den här rekryteringen lägger vi därför stor vikt vid din personliga lämplighet.

 

ActiWay

ActiWay

ActiWay är marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget. Med vår modell aktiveras fler medarbetare till en friskare vardag, så att de på bästa sätt kan bidra till en framgångsrik organisation. Friska medarbetare ger framgångsrika verksamheter. Men krånglig hantering och ett otydligt friskvårdsutbud gör att alltför få utnyttjar sina friskvårdsbidrag. Vi vill att fler medarbetare ska ta chansen till en friskare vardag. Och i över tio år har vi utvecklat ett framgångsrecept.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare ActiWay
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-04
Claudia Ullreich
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Räkna ut avståndet till jobbet


Ynglingagatan 14, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig