TNG

Utvecklare inom Java/Kotlin till Furhat

Utvecklare inom Java/Kotlin till artificiell intelligens- och robot-företaget Furhat i Stockholm

Arbetsgivare Furhat Robotics
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-01
Ny Teknik Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Centralt kontor Centralt kontor
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Sinisa Strbac
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

Utvecklare inom Java/Kotlin till artificiell intelligens- och robot-företaget Furhat i Stockholm

Vi kan med glädje berätta att det innovativa startup-företaget Furhat växer och rekryterar nu en systemutvecklare inom Java/Kotlin till sitt team. Furhat är ett unikt företag som strävar efter att ”make interaction with technology truly human”. Häng med på en spännande resa in i robotarnas värld!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Furhat kan erbjuda dig en kreativ arbetsmiljö där du och dina kollegor kommer arbeta med teknik i framkant. Genom att verka på Furhat är du med och skapar historia, dvs. du kommer att vara starkt bidragande till att utveckla hur människor i framtiden kommer att interagera med robotar i olika former och situationer.

Företaget har starka investerare och är fortsatt framgångsrika på marknaden. Du erbjuds möjligheten att bli en del av ett ambitiöst team som motiveras av att göra skillnad. Du kommer bli en del av ett företag som skriver ny historia i relationen mellan människa och maskin.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som utvecklare kommer du bland annat arbeta med följande:

  • Arbeta i långsiktiga och nyskapande projekt
  • Implementera features
  • Bygga stabila och användarvänliga kodbibliotek
  • Optimera applikationer
  • Samarbeta med andra utvecklare, produktägare och stakeholders.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du erbjuds möjligheten att arbeta nära dina kollegor och i det ha ett coachande förhållningssätt. Furhat sitter i lokaler på KTH, där de har varit med och byggt världens första sociala robot från scratch.
Tjänsten är på heltid, med start efter överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har stor passion kring att arbeta med Javautveckling (företrädesvis objektorienterad) och med fokus på "event driven developement" Vi tänker att du har cirka 5 års erfarenhet. Vi önskar att du har ett agilt förhållningssätt och att du i grunden har en utbildning inom Datavetenskap (eller annan motsvarande relevant utbildning).

Furhat tror på dig som medarbetare och vill i det rekrytera dig som är självgående och trygg i ditt yrkesutövande. Vidare vill de komma i kontakt med dig som har en kommunikativ och engagerad arbetsstil. För att trivas på företaget ser de framför sig att du är målmedveten, orädd och kan på ett tydligt sätt agera och motivera det du tror på.

Furhat Robotics

Furhat Robotics

Furhat Robotics is a Conversational AI and Social Robotics startup that is building the world’s first social robotics and conversational system platform.

The company was founded in Stockholm in 2014 by Samer Al Moubayed, Gabriel Skantze, Jonas Beskow and Preben Wik. The four met and worked closely together at Sweden’s largest and oldest technical university, KTH Royal Institute of Technology.

Our vision is to build a computer interface that enables people to interact with machines the same way we interact with each other, with the belief that social robotics will be as disruptive as the smart phone or the PC.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Furhat Robotics
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-01
Sinisa Strbac
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

Räkna ut avståndet till jobbet


KTH, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig