TNG
Utvecklingsingenjör Machine Learning till SSAB

Utvecklingsingenjör Machine Learning till SSAB

Vi söker en ingenjör med ansvar för att utveckla Artificial Intelligence / Machine Learning modeller vid SSAB i Oxelösund

SSAB i Oxelösund är i en stark tillväxtfas och vi söker nu ingenjörer till deras pågående digitala transformation.

Har du en högskoleutbildning inom data, system eller fysik? Bra. Då kan du vara den ingenjör vi söker till rollen som utvecklingsingenjör inom Machine Learning (ML Engineer). Det blir du som ansvarar för att utveckla DevOps, dvs teknikområdet och vilka systemstöd SSAB behöver för att långsiktigt skapa självlärande autonoma modeller.

I rollen får du driva och medverka den pågående digitala transformation för att bland annat förbättra kapacitetstillgänglighet och effektivisera processer som dessutom i stort bidrar till en fossilfri stålproduktion.

SSAB kommer att vara det första stålföretaget i världen som levererar fossilfritt stål till marknaden redan 2026.
Ansök idag!

Ditt anställningserbjudande

Förutom SSAB:s attraktiva förmånspaket, karriärmöjligheter och kompetenta kollegor så erbjuds du här chansen att vara med på SSAB:s fossilfria resa för ett hållbart samhälle.

Som ML Engineer tillgängliggör du data för vidare bearbetning och som sedan implementeras. Du bidrar med förbättringar i systemen som förutspår och förbättrar processerna. Du förväntas också utveckla och genomföra utbildningar i utvecklingsgrupper via din spetskompetens inom DevOps.

Du får ett stort eget ansvar där du planerar och styr ditt arbete själv. I digital transformations teamet finns omfattande kompetens och du samarbetar tätt med andra grupper inom IT och OT. 

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ML Engineer kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att:

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team om ca 10-15  personer inom digital transformations avdelningen. Totalt på SSAB i Oxelösund arbetar ca -2400 personer. Tjänsten är placerad i Oxelösund och du förväntas arbeta på plats ca 3 dagar i veckan, utöver dessa dagar finns möjlighet att arbeta hemma. Du rapporterar till Head of Digital Transformation.

Våra förväntningar

Vi söker dig med högskoleutbildning, gärna inom data, system eller fysik. Kanske är du civilingenjör som arbetat med processutveckling eller som automtationsingenjör med intresse för data? Meriterande är om du redan arbetat några år med Machine Learning.

Du behöver ha en god logisk förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt Som person är du noggrann och har lätt för att anpassa dig. För att lyckas i rollen tror vi att du drivs av att se resultat och att vara hands-on. 

Då säkerheten är viktig för oss behöver du ha ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är samarbetsvillig och i rollen kommer du ha många kontaktytor varför vi söker dig med en god kommunikativ förmåga.

Tjänsten kräver kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Lär känna SSAB – din framtida arbetsgivare

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har 14000 anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. www.ssab.com

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Aspaleden 2. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

SSAB

Söktips från Jenny Nilsson – din rekryterare!

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

Du i denna roll får stor möjlighet att påverka den fantastisk utvecklingsfas som SSAB befinner sig i!

Ta chansen och sök denna möjlighet!

Jenny Nilsson


SSAB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-06-06