Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
6 v semester 6 v semester
Ny Teknik Ny Teknik
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget

UX-designer till Ving/Thomas Cook i Stockholm

Vi söker nu en UX-designer till Ving/Thomas Cook som förstår vad som är avgörande för att nå framgång inom den digitala affären.

Arbetsgivare Ving/Thomas Cook
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-07

Frågor om jobbet

Sandra Peiper
Kontakta din rekryterare

Sandra Peiper

0709-563946

Vi söker nu en UX-designer till Ving/Thomas Cook som förstår vad som är avgörande för att nå framgång inom den digitala affären.

Nu har du chansen att bli en del av ett större e-commerce-team och få dela din vardag med andra kompetenta UX-designers. Tillsammans kommer ni att driva den digitala affären och få möjlighet att utveckla och påverka användarupplevelsen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du ingå i Ving/Thomas Cooks nordiska E-commerce team, bestående av duktiga UX-designers, visuella designers, webbanalytiker, konverteringsoptimerare, projektledare och gränssnittsutvecklare. I din roll kommer du även att jobba nära produktägare och kravanalytiker som tillsammans alltid strävar att leverera den bästa användarupplevelsen där deras digitala kanaler ska vara marknadsledande. Här kommer du bl.a få:

  • Jobba affärsnära med en spännande produkt – resor!
  • Fantastiskt kul bransch med bra förmåner (bland annat personalrabatt på resor)
  • Jobba inom ett centralt område där det görs omfattande satsningar

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här kommer du att få jobba med hela UX-spektret från User research, wireframes, prototyper, bygga design nära utvecklarna, kundintervjuer och användartester. Du kommer även att hålla presentationer samt involveras i olika projekt för att sätta UX-agendan.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Här blir du en del av ett prestigelöst team med goda möjligheter att utvecklas och påverka kundmötet i en spännande bransch. Rollen är placerad i Marieberg i Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att trivas här ser vi gärna att du är en drivande, idérik och lyhörd person. Du värdesätter samarbete och är teamorienterad varför vi tror att du även är en person som gillar att stötta dina kollegor och gärna bidra till att stärka hela UX-gruppens expertkompetens.

Du är kommunikativ och har en förmåga att på ett övertygande men ödmjukt sätt förmedla det användarcentrerade perspektivet. Vi ser också att du har en analytisk förmåga samt brinner för att skapa produkter som användarna älskar.

Du har några års erfarenhet som UX-designer med tyngd på användbarhetsdesign för mobila lösningar samt god förståelse för e-handel. Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom området.

Om Ving/Thomas Cook

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving ingår i den nordiska resekoncernen Thomas Cook Northern Europe som säljer resor från Sverige, Danmark, Norge och Finland. I gruppen ingår researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Thomas Cook Airlines Scandinavia samt hotellbolaget Hotels & Resorts där de egna hotellkedjorna Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels ingår. Gruppen säljer runt 1 500 000 resor årligen i de nordiska länderna.

Ving är en del av en av världens ledande researrangörer Thomas Cook Grop. Gruppen har ca 22 000 anställda och över 20 miljoner resenärer årligen.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Ving/Thomas Cook
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-06-07

Frågor om jobbet

Sandra Peiper
Kontakta din rekryterare

Sandra Peiper

0709-563946

Räkna ut avståndet till jobbet


Rålambsvägen 17


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden