Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Centralt kontor Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension Tjänste­pension

VA-ingenjörer till Örebro Kommun

Örebro kommun söker flera erfarna VA-ingenjörer till Tekniska förvaltningen. Du kommer arbeta både självständigt och i ett team.

Arbetsgivare Örebro Kommun
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-08-20

Frågor om jobbet

Linnea Lennartsson
Kontakta din rekryterare

Linnea Lennartsson

070-7968552

Örebro kommun söker flera erfarna VA-ingenjörer till Tekniska förvaltningen. Du kommer arbeta både självständigt och i ett team.

Som medarbetare inom Vatten och avlopp på Tekniska förvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en säker, energieffektiv produktion och distribution av dricksvatten samt avledning och rening av dag- och spillvatten med hållbar förnyelsetakt. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett utvecklande och meningsfullt arbete i en stor organisation med goda resurser.

Örebro är Sveriges sjunde största kommun och har cirka 142 000 invånare med 165 olika nationaliteter. Örebro växer så det knakar och 16 000 nya örebroare förväntas flytta in till 2023. Nu har du möjlighet att vara med och utveckla både dig själv och staden.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Arbeta med olika utredningar; t ex tillskottsvattnet till spillvattennätet. Arbetet innefattar fältarbete, analys, dokumentation och framtagande av åtgärdsförslag
  • Förnyelseplanering av ledningsnätet
  • Utföra kapacitetsberäkningar, bl a modellering
  • Arbeta med dagvattenfrågor
  • Vara delaktig i hanteringen av bygglovs-, detaljplane- och schaktremisser

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer att arbeta med planerings- och utredningsfrågor för VA-verksamheten. I ditt uppdrag kommer du att ha mycket kontakt internt inom kommunen men även med externa aktörer.

VEM ÄR DU?

Du har civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnadsteknik/väg och vatten eller annan utbildning och erfarenhet som bedöms som likvärdig. Eftersom du kommer ha många kontakter vill vi att du ska ha lätt för att samarbeta, kommunicera samt kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. För att lyckas i rollen bör du vara kreativ eftersom du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar. Vi ser gärna att du är självgående och har en problemlösande analysförmåga.

Det är meriterande om du har erfarenhet från planerings- och utredningsarbete; gärna VA-planering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av modellering i system; t ex Mike Urban.

Tjänsten kräver också att du har körkort med B-behörighet.

Om Örebro Kommun

Planering är en av Vatten- och avloppsverksamhetens enheter och arbetar bl a med genomförande av nya VA-objekt, från planering till färdig utbyggnad. Enheten består idag av 20 personer. Hos oss händer mycket spännande just nu! Vi planerar bl a för att bygga ett nytt vattentorn, vi inför kväverening på Reningsverket, vi arbetar för att öka förnyelsetakten och det förebyggande underhållet på ledningsnätet. Samtidigt arbetar vi aktivt med att öka vår kunddialog och möta framtidens kundbehov.

Läs mer på www.orebro.se/va-jobb

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Örebro Kommun
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-08-20

Frågor om jobbet

Linnea Lennartsson
Kontakta din rekryterare

Linnea Lennartsson

070-7968552

Räkna ut avståndet till jobbet


Åbylundsgatan 8A, Örebro


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden