TNG

Varuplanerare till Systembolaget i Stockholm

Systembolaget söker nu en kommunikativ Planerare till huvudkontoret i Kungsträdgården mitt i centrala Stockholm. Sök idag!

Arbetsgivare Systembolaget
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-02
6 v semester 6 v semester
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Flextid Flextid
Hendrik Christiansson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Systembolaget söker nu en kommunikativ Planerare till huvudkontoret i Kungsträdgården mitt i centrala Stockholm. Sök idag!

Har du erfarenhet som logistiker och känner att Varuplanerare är nästa steg i karriären? Har du jobbat som Demand Planner eller Supply Planner och söker efter nya utmaningar? Som Varuplanerare på Systembolaget har du en bred roll inom varuförsörjning med många kontaktytor. Du kommer bland annat jobba som länken mellan butik och huvudkontoret samt med analysarbete för att förbättra verksamheten. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Varuplanerare på Systembolaget kommer din roll vara en blandning av taktisk och operativ och du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du blir en del av ett harmoniskt och omhändertagande team på 7 andra Varuplanerare där du får en central roll i kontakten med butiker och prognoser samt planering av beställningar. Din närmsta chef har god erfarenhet av tjänsten och arbetsuppgifterna och kommer ge dig en heltäckande introduktion för att du ska kunna komma in i jobbet på ett bra sätt. 

Du kommer arbeta på Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården, mitt i centrala Stockholm i fantastiska lokaler som dessutom har en egen lunchrestaurang. Du blir erbjuden en marknadsmässig lön och minst sex veckors semester. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Systembolaget är under ständig utveckling och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Varuplanerare har du en viktig roll i att säkerställa en effektiv varuförsörjning till våra butiker och varudepåer. Dina arbetsuppgifter kommer därför bland annat att innefatta att:

  • analysera försäljningssiffror för att effektivisera och optimera butikers beställningar
  • bevaka och följa upp prognoser, lagersaldon och försäljningar
  • kommunicera med butikerna angående optimering av varuflödet
  • vara ett stöd för interna och externa intressenter i frågor rörande hela varuförsörjningen
  • delta i det strategiska arbetet i att förbättra varuförsörjningsprocessen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är tänkt att tillsättas så snart rätt person kan vara på plats. I din roll som Varuplanerare blir du en del av enheten Varuplanering där även Logistiker och Sortimentsamordnare arbetar. Du kommer att jobba med orderförslag till butiker samt prognostisering i modulen Demand Planner i affärssystemet IFS. Du kommer att rapportera direkt till enhetschefen.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att passa i den här rollen och ha förståelse för orderflöden tror vi du har en bakgrund inom detaljhandeln. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete som inom planering, inköp eller logistik. Du har god sifferkunskap och har lätt att se samband. Vi ser även gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har goda Excelkunskaper och god erfarenhet från något planeringsverktyg.

Som person är du kommunikativ och analytisk. Då rollen innebär många kontaktytor ser vi gärna att du drivs av att skapa ett gott samarbete med dina kollegor och externa kontakter. 

Systembolaget

Systembolaget

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se systembolaget.se.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Systembolaget
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-02
Hendrik Christiansson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet


Kungsträdgårdsgatan 14, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig