TNG
Verksamhetsutvecklare inom e-handel logistik, ICA

Verksamhetsutvecklare inom e-handel logistik, ICA

Vi söker verksamhetsutvecklare till E-handelslogistikens avdelning verksamhetsstöd hos ICA, läs mer nedan.

Arbetsgivare ICA Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-16
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel
Linnea Wäringe
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Vi söker verksamhetsutvecklare till E-handelslogistikens avdelning verksamhetsstöd hos ICA, läs mer nedan.

Trivs du att arbeta med förändringsarbete, har du erfarenhet från E-handel- eller produktionslogistik och projektledning? Då kan tjänsten som verksamhetsutvecklare hos ICA vara något för dig! E-handelslogistiken hos ICA växer och de söker nu en verksamhetsutvecklare som tillsammans med de centrala och lokala organisationerna kan påverka hur kunden handlar mat i framtiden och utveckla en e-handelslogistik i världsklass.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ICA:s värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. ICA satsar på kompetensutveckling, innovation med interna utbildningar och chefsprogram. Här får du:

 • Själv utforma en både strategiskt och operativt roll med fria arbetstider.
 • Vara en nyckelperson med många kontaktytor där du får vara involverad i beslutsfattanden.
 • Bli en del av en organisation med familjär och hjälpsam kultur som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand.
 • Förmåner som flexibelt kontor, friskvårdsbidrag, förstärkt föräldrapenning, ICA rabatter, tjänstepension m.m.
 • Arbeta med moderna teknologier.
 • Vara en del av Sveriges ledande dagligvaruaktör med en stabil position i växande marknad.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar inom ICA E-handel Logistiks verksamhet där du initierar, leder och implementerar effektiva standardlösningar i enlighet med ett LEAN förhållningssätt inom ICAs huvudprocesser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att 

 • Leda etableringen av nulägesanalyser, målbilder, gap-analyser och road maps tillsammans med ledningsfunktioner och team på lokala siter samt centrala resurser.
 • Leda site-gemensamma och lokala förbättringsprojekt och initiativ.
 • Leda och driva arbetet med att skapa förutsättningar att arbeta med processefterlevnad inom huvudprocesserna (inkl. säkerställa standardiserade lösningar och templates för processdokumentation, arbetsbeskrivningar och var dessa skall finnas tillgängliga.
 • Etablera och leda samarbetsforum med representanter från respektive site med syfte att dela best practise, identifiera utvecklings-och utbildningsbehovet gällande process och IT stöd och initiera implementationen av gemensamma standardlösningar.
 • Delta i utvecklings- och samverkansform i gränssnittet mot bolagets centrala nyckelfunktioner och strategiska logistikpartners.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din placeringsort spelar mindre roll, men du förväntas vara fysiskt på kontoret i Solna eller på våra enheter Arendal, Jordbro eller Brunna tre dagar i veckan. Du rapporterar till Head of operations development E-commerce som du har en tät dialog med. 

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att trivas och vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med eftergymnasiala studier inom relevant område, såsom industriell produktion, logistik, supply chain eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av projektledning inom industriell produktion, lagerproduktion eller andra delar av varuförsörjningskedjan. Du har även erfarenhet av att driva ständiga förbättringar influerat av LEAN-filosofin. Du är bekväm att kommunicera både på svenska och engelska både i tal och skrift. Erfarenhet från dagligvarubranschen eller E-handelslogistik är meriterande. Eftersom du kommer arbeta och ställa krav mot verksamhetsutveckling IT behöver du kunna gränssnitten mot IT. 

Rollen kräver att du kan skapa och jobba mot tydliga målbilder och därför behöver du vara strukturerad, analytisk och resultatorienterad. Du är flexibel och har förmågan att pendla mellan ett taktiskt, operativt och strategiskt perspektiv. Du gillar att bygga relationer och skapa långsiktigt förtroende.

ICA Sverige AB

ICA Sverige AB

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Lagerdriften inom E-handelslogistiken är en del av ICA:s varuförsörjning och vårt uppdrag är att leverera varor direkt till våra butikers kunder eller för upphämtning i butik kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Vi sätter butikens kunder i centrum och driver våra verksamheter med fokus på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Tillsammans ser vi till att alltid försöka leverera på topp och ge butikerna service i världsklass. Genom att se till att rätt kund får rätt varor i rätt tid bidrar vi till att göra vardagen lite enklare för många människor. Och vi gör det varje dag.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa Wäringe på 0768-83 04 60. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare ICA Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-16
Linnea Wäringe
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Placering

Kolonnvägen 20, Solna

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig