Sök
Sök enkelt utan Personligt Brev
Sök enkelt utan Personligt Brev
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel
Ny Teknik Ny Teknik
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget

Webbanalytiker till VING/Thomas Cook i Stockholm

Som webbanalytiker på Ving/Thomas Cook kommer du att få jobba med en spännande produkt – resor!

Arbetsgivare Ving/Thomas Cook
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-05-05

Frågor om jobbet

Sandra Peiper
Kontakta din rekryterare

Sandra Peiper

0709-563946

Som webbanalytiker på Ving/Thomas Cook kommer du att få jobba med en spännande produkt – resor!

Vill du ha en betydande roll i Ving/Thomas Cooks fortsatta satsning inom det digitala? Här blir du som Webbanalytiker en del av ett prestigelöst team med tätt samarbete med produktägare, UX Designers och andra analytiker.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du ges möjligheten att få finnas och verka i en verksamhet där ledningen har stort förtroende och engagemang i den digitala affären. Företaget präglas av en tanke om att alla medarbetare "Put our heart to it", det vill säga hjärta och själ i allt vi gör.

Här kommer du bland annat att:

  • Bli en del av ett kompetent team bestående av fyra Webbanalytiker och Konverteringsoptimerare
  • Tillhöra E-Commerce-avdelningen vars fokus ligger på affärsutveckling och användarupplevelsen i de digitala kanalerna.
  • Jobba med en härlig produkt som tilltalar många människor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Webbanalytiker kommer du självständigt ansvara för att arbeta med mätpunkter från ax till limpa. Du kommer därmed att arbeta med egna idéer utifrån verksamhetens mål kring mätbarhet och utifrån det implementera mätpunkter på webben. Arbetet innebär även att ta fram rapporter och analyser. Du kommer att supportera verksamhetens användare i Google Analytics.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Att du har ett affärsorienterat förhållningssätt. Vidare kommer du löpande arbeta i de utvecklingsprojekt som pågår där din roll är att ge webbstatistik som underlag till projekten, ta fram och implementera mätpunkter, och sedan följa upp projekten med hjälp av de mätpunkter du tagit fram. Du kommer att skriva implementationsinstruktioner till IT och arbeta i Google Tag Manager. Du kommer också att arbeta med att löpande analysera och utvärdera våra ecommercefunktioner och föreslå förbättringar utifrån analysen. 

Rollen är placerad i Marieberg i Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen som Webbanalytiker ser vi att du både har förmågan att arbeta systematiskt och samtidigt kunna hantera förändringar på ett flexibelt och lösningsorienterat sätt. Du kommer arbeta självständigt vilket ställer krav på struktur, kommunikation och driftighet. Med det som bakgrund ser vi framför oss att du trivs med att ta stort ansvar och leda dig själv i projekten.

Vi söker dig som har relevant utbildning med gedigen kunskap inom Webbanalys. Vi ser framför oss att du kan Javascript och HTML för att lättare kunna modifiera och justera vad som ska mätas. Du kommer även ansvara för att testa, felsöka och säkerställa att scripten fungerar. Vidare ser vi även att du tidigare har jobbat med Implementation av mätpunkter i Google Analytics och GTM.

Om Ving/Thomas Cook

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving ingår i den nordiska resekoncernen Thomas Cook Northern Europe som säljer resor från Sverige, Danmark, Norge och Finland. I gruppen ingår researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Thomas Cook Airlines Scandinavia samt hotellbolaget Hotels & Resorts där de egna hotellkedjorna Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels ingår. Gruppen säljer runt 1 500 000 resor årligen i de nordiska länderna.

Ving är en del av en av världens ledande researrangörer Thomas Cook Grop. Gruppen har ca 22 000 anställda och över 20 miljoner resenärer årligen.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Läs vidare
Sök jobbet
Arbetsgivare Ving/Thomas Cook
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2017-05-05

Frågor om jobbet

Sandra Peiper
Kontakta din rekryterare

Sandra Peiper

0709-563946

Räkna ut avståndet till jobbet


Rålambsvägen 17


map

Andra jobb som kanske passar dig

Välj ort
Välj yrkesområden