TNG
TNG blir återförsäljare av Tengai – världens första intervjurobot

​TNG blir återförsäljare av intervjuroboten Tengai i Sverige

– TNG kan produkten och förstår kundvärdet

Roliga nyheter! TNG blir nu första svenska återförsäljare av intervjuroboten Tengai och dess mjukvara, utvecklad av Tengai AB.

Sedan TNG lanserade Tengai våren 2019 har mycket hunnit hända. Bland annat har den fördomsfria intervjuroboten uppmärksammats av media världen över, blivit ett eget bolag i form av Tengai AB, använts av flertalet organisationer vid rekrytering samt blivit validerad och kvalitetssäkrad i en oberoende forskningsstudie.

Samtidigt har arbetet med att utveckla Tengai fortgått – och nu är nästa version av intervjuroboten här. Den uppdaterade HR-techplattformen kombinerar beteendevetenskap och avancerad robotteknik med en ny fördomsfri intervjumjukvara. Allt för att ännu bättre kunna hjälpa företag effektivisera och skapa ett mer objektivt beslutsunderlag i intervjuprocessen.

Bidrar till en hållbar arbetsmarknad

Åsa Edman Källströmer, VD TNG Group AB

Åsa Edman Källströmer

I samband med lanseringen av den nya produkten, och som en del av Tengai AB’s försäljningsstrategi, har företaget valt att arbeta med TNG som återförsäljare.

– Det känns både roligt och spännande att bli världens första återförsäljare av Tengai, säger Åsa Edman Källströmer, VD på TNG och fortsätter:

– Tengai kan nu på egen hand genomföra automatiserade intervjubedömningar för att säkerställa framtida arbetsprestation. Robotintervjuerna är helt klart svaret på hur man kan modernisera den klassiska anställningsintervjun och göra den mer fördomsfri.

Med Tengai kan man på vetenskapliga grunder jämföra och välja ut de bästa kandidaterna, utan att använda magkänsla. Jag är övertygad om att Tengai kommer bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Vilket är helt i linje med vår vision på TNG.

Rollen som återförsäljare innebär att TNG kommer att sköta försäljning, installation, drift och support av intervjurobotar och mjukvara till företag på den svenska marknaden. Uppbyggnaden av återförsäljningsorganisationen på TNG kommer att ledas av Martin Sundler.

Även Elin Öberg Mårtenzon, VD på Tengai AB, är nöjd med TNG som återförsäljare:

– Det känns riktigt bra att TNG valt att ta sig an rollen som återförsäljare i Sverige. TNG kan produkten och förstår vikten av att utmana den klassiska och ofta ganska fördomsfulla anställningsintervjun. Företaget har dessutom en gedigen och medveten kundbas som nu erbjuds produkten. De är ju också det företag i Sverige som idag, med all sin erfarenhet, bäst kan och brinner mest för innovativ, objektiv och fördomsfri rekrytering.

Här finns information om Tengai på svenska.

Faktabaserat intervjuresultat på 20 minuter – leasa intervjuroboten Tengai!

Nu kan du öka kvaliteten och skapa fördomsfria anställningsintervjuer samtidigt som du får ett automatiserat och jämförbart beslutsunderlag – utan att behöva ta en enda anteckning. Och dessutom ge de som söker jobb hos er en kandidatupplevelse utöver det vanliga. Leasa enkelt din egen Tengai via oss på TNG!

JAG VILL VETA MER OM ROBOTINTERVJUER!

Rekommenderat för dig