TNG
Rebecca Henriksson är ansvarig för TNGs utbildningsverksamhet TNG Evolve.

Lästid: 2 minuter

Missa inte vårens kurser inom fördomsfri rekrytering

Stort intresse för intervjuteknik

Är du intresserad av upskilling och vill säkra framtidens kompetens på din arbetsplats? Genom onlinebaserade snabbkurser i kompetensbaserad fördomsfri rekrytering, intervjuteknik och digital kandidattraktion? Missa inte vårens spännande kursutbud från oss på TNG Evolve!

Via TNG:s utbildningsverksamhet Evolve utbildar vi i fördomsfri kompetensbaserad rekrytering

TNG Evolve är vår verksamhet för utbildning inom fördomsfri rekrytering, där vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet inom området till HR-specialister och rekryterande chefer i hela landet. Både i form av digitala rekryteringskurser på distans och skräddarsydda utbildningar riktade mot företag.

– Det finns idag en stor efterfrågan från företag, vilket är jättekul. Många vill ta del av vår expertis kring fördomsfri rekrytering och veta mer om hur vi tänker och jobbar samt få hjälp att själva omsätta detta i praktik.

Det berättar Rebecca Henriksson, produktägare för TNG Evolve, som även jobbar som Customer Success Manager på TNG.

Flera aktuella kurser i vår

Rebecca Henriksson tar över ansvaret för att vidareutveckla TNGs utbildningsverksamhet.

Sedan starten för fyra år sedan har runt 1 000 chefer och HR-specialister gått någon av Evolves utbildningar. Utbildningsverksamheten startades som en del av TNG:s vision att arbeta för en mer hållbar arbetsmarknad och sprida den kunskap och erfarenhet som bolaget byggt upp under de senaste tjugo åren.

I vårens kursutbud finns en grundkurs i kompetensbaserad fördomsfri rekrytering, en kurs i kompetensbaserad intervjuteknik för chefer, en kurs i digital kandidatattraktion och Talent Acquisition – samt en helt ny kurs i kandidatupplevelse.

Alla sker online. Sedan finns alltid möjlighet att skräddarsy utbildningar utifrån en organisations egna behov. Rebecca Henriksson kommer under våren dessutom att titta närmare på nya potentiella utbildningsområden att satsa på framåt.

– Onboarding känns till exempel som ett högaktuellt ämne, liksom hur man ökar mångfalden och undviker vanliga diskrimineringsfällor, berättar hon.

Stor efterfrågan på rekryteringsutbildningar

Rebecca har fått ett bra utvecklingsunderlag från chefer och HR-specialister runt om i landet. Bland de 200 svar som kom in uppger hela 75 % att de gärna skulle vilja gå en kurs inom fördomsfri rekrytering.

Störst intresse finns för kurser kring intervjuteknik (42 %), hur man ökar mångfalden vid rekrytering (41 %), datadriven rekryteringsuppföljning (37 %) och diskrimineringsfällor (37 %).

– Vår enkät bekräftar vår egen uppfattning om att det finns ett stort intresse för TNG:s kärnfrågor. Vilket gör mig än mer taggad att vidareutveckla våra utbildningar framåt. Vi vill gärna dela med oss och fortsätta sprida kunskap, säger Rebecca Henriksson.

Intresserad att veta mer om TNG Evolves utbildningar? Klicka dig vidare via länken nedan och anmäl dig redan idag!

Aktuella kurser just nu!

Rekommenderat för dig