TNG

Save the date – nu åker Tengai ut på turné!

Efter månader av programmering och utvecklingsarbete är det nu snart dags för Tengai att visa upp sin första svenska produkt, men även möta en internationell publik.   

Sedan samarbetet mellan TNG och Furhat Robotics inleddes sommaren 2018 har den fördomsfria intervjuroboten väckt stor uppmärksamhet, både i Sverige och internationellt. Många är nyfikna och vill veta mer om projektet, utvecklingsarbetet och hur AI-roboten fungerar.Tengai Unbiased fördomsfri rekrytering

Vi är nu redo att visa upp Tengai för den svenska marknaden där den först kommer att fungera som en in-house produkt för våra rekryterings- och bemanningskunder. Här kommer Tengai kunna användas som en del av TNG:s fördomsfria rekryteringsprocess. I slutet av året är det sedan dags för en stand-alone produkt i Sverige och en engelsktalande robot.

I samband med lanseringsfasen ger sig Tengai-teamet nu ut på en turné med start i Sverige och sedan vidare ut i Europa och världen. Med den tidiga starten utanför Sverige vill vi visa upp Tengai, lyssna in HR-tech världen och se hur de upplever roboten. Det är ju trots allt något helt unikt, och annorlunda som vi nu presenterar.

Här är de event där Tengai kommer synas framöver:

TNG och intervjuroboten Tengai medverkar på TAtechEurope 2019, Lissabon, Portugal

Den 9–10 maj går TAtechEurope 2019 av stapeln i Lissabon – ett unikt form forum för ledare inom teknik- och rekryteringsvärlden. Under konferensen kommer TNG:s Chief Innovation Officer, Elin Öberg Mårtenzon, medverka tillsammans med Tengai. Elin och Tengai kommer att föreläsa samt delta i start up-tävlingen The Chad & Cheese DeathMatch.

Läs mer här!

 

Trend- och frukostseminarier 14–17 maj, Sverige

Under våra årliga trend- och frukostseminarier i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro smyglanserar vi Tengai och presenterar det första steget i vår produktutveckling. Dessutom kommer Tengai finns på plats före och efter föreläsningarna för ett Meet and Greet.

TNG och Tengai på Järvaveckan 2019, Stockholm, Sverige

Den 13 juni kommer TNG visa Tengai Unbiased på Järvaveckan. Järvaveckan handlar om att minska avståndet mellan politikerna och medborgarna och deltagare kommer få möjlighet att träffa Tengai och ställa frågor till teamet bakom roboten.

Läs mer här!

 

Tengai Unbiased medverkar på #Bemanning2019 , Oslo, Norge

Den 18 juni kommer Elin Öberg Mårtenzon, Chief Innovation Officer på TNG, prata om hur Tengai förändrar rekryteringsprocessen genom att bidra med ett objektivt perspektiv och analys.

Läs mer här!

 

Tengai på HR-Dagarna 2019, Stockholm, Sverige

8–9 oktober går HR-dagarna 2019 av stapeln på Cirkus i Stockholm. Årets tema är ”Framtidens digitala och gränslösa arbetsplats”. Elin Öberg Mårtenzon, Chief Innovation Officer på TNG, medverkar tillsammans med Tengai – världens första fördomsfria intervjurobot – och berättar om projektet, utvecklingsarbetet och nästa steg i fördomsfri rekrytering.

Läs mer här!

 

Tengai Unbiased på Stora Coachdagen, Stockholm, Sverige

Den 11 november kommer Tengai och Elin Öberg Mårtenzon, Chief Innovation Officer at TNG, att vara på Stora Coachdagen. Föreläsningen kommer ge insikt i hur fördomsfri rekrytering är nödvändigt för att hitta nya talanger. Den objektiva kompetensbaserade analysen är skapad tidigt i rekryteringsprocessen vilket gör att subjektiviteten flyttas längre fram i processen, där den gör mindre skada.

Läs mer här!

 

Fler event att hålla koll på:

RecFest 2019, London, England

July 11. The largest independent event on the planet for in-house recruiting, resourcing and talent acquisition

TAtechNorthAmerica 2019, Texas, USA

September 24-26. The only talent acquisition events conducted by, for and about talent acquisition technology companies and their customers

Recruitment Tech Event 2019, Amsterdam, Holland

November 21. Discover how technology can optimize your recruitment, with inspiring keynotes, in-depth breakouts and innovative demos

Tengai – följ utvecklingen av världens första fördomsfria intervjurobot via vår blogg!

Missa inte vår utvecklingsblogg!

Du har väl inte missat att Tengai också har en egen blogg här på TNG:s hemsida? På utvecklingsbloggen publicerar vi löpande artiklar, videos och blogginlägg om vad som är på gång i projektet och det dagliga arbetet med att lära Tengai intervjua fördomsfritt.

SPÄNNANDE – TA MIG TILL BLOGGEN!