TNG

Tidigare deltagare berättar

Röster om Tech-programmet på SEB

Som deltagare på SEB:s Tech-program är dagarna fyllda av spännande affärsutmaningar, modern teknik, nya bekantskaper och karriärvägar inom den digitala sfären. Allt i en miljö som präglas av entreprenörskap och digital transformation.

Här är några av de tidigare deltagarnas upplevelser. Läs och få ännu större inblick i hur programmet kan vara en språngbräda i din karriär som teknisk specialist!

 

“SEB satsar otroligt mycket på utbildning och vill man hålla sig uppdaterad i de senaste teknikerna kan man verkligen det. Det svåra är bara att välja vad man vill lära sig mer om när det finns så mycket!”

– Sofia Kempas

Sofia Kempas, tidigare deltagare på SEB:s Tech-program

Läs mer om Tech-programmet och ansökan

Jean-Claude Kiii, tidigare deltagare på SEB:s Tech-program

 

“SEB:s ambition att visa andra vägen mot en digitalisering – ger mig driv i mitt dagliga jobb”

– Jean-Claude Kiiik

 

“Jag har tidigt fått ett stort förtroende att planera min tid och ta eget ansvar för olika initiativ vilket i sin tur har motiverat mig till att vilja prestera ännu bättre”.

– Natalie Embaye

Natalie Embaye, , tidigare deltagare på SEB:s Tech-program

Björn Davidsson på SEB, tidigare deltagare på Tech-programmet

 

”SEB:s organisation genomsyras av kundfokus och entreprenörsanda. Och det gäller inte bara utåt mot kunder, utan även internt. Vi uppmuntras till att ta beslut, testa nya saker och jobba med sådant vi brinner för.”

– Björn Davidsson

Läs mer om Björns upplevelse

Mer om Tech-programmet på SEB

Deltagare på SEB Tech program. Sök till programmet 2020 via TNG!SEB:s Tech-program är ett sex månader långt talangprogram och snarlikt ett traineeprogram i sitt upplägg med utbildningar, projekt och affärsutmaningar. Parallellt med programmet jobbar du i en specifik tjänst inom ett av SEB:s prioriterade affärsområden, där du får växa in i din roll mot att bli en specialist inom affärsrelaterad IT.

Alla lediga positioner för programmet 2020 går att söka från och med den 18 november 2019, men redan nu kan du snabbt och enkelt registrera ditt intresse med hjälp av din e-postadress, så ger vi dig löpande nyheter om SEB och påminner när det är dags att söka!

Gör intresseanmälan idag!