TNG
Deltagare på SEB Tech-program. Sök tech- och IT-jobb hos SEB via TNG!

Lediga jobb för SEB:s Tech-program

Spännande jobbmöjligheter via Tech-programmet på SEB

TNG är rekryteringspartner till SEB och kommer hantera din ansökan och hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt sätt med fokus på kompetens och potential. Detta för att du ska få en rättvis upplevelse på vägen till ditt jobb som ”techare” på SEB.

Nästa gång vi öppnar för ansökningar är under hösten 2021 och då för programstart under 2022. Sök då till den eller de positioner som passar dina ambitioner via respektive annons nedan. Lycka till!

Ps. Vi vill även tipsa dig som är intresserad av en karriär på SEB, att också spana in alla lediga jobb i SEB:s internationella traineeprogram.

Alla lediga jobb inom SEB:s Tech-program

Tyvärr. Vi har inga lediga jobb på det här området just nu.

Men vi har många andra spännande jobb du kan söka hos oss på TNG! Fördomsfritt – så klart!

Se alla lediga jobb

SEB - en plats för dina ambitioner

Att arbeta på SEB är att vara en del av en positiv kraft i samhället genom det vi gör och hjälper andra att uppnå med innovativa lösningar. Vi är stolta över vårt starka arv av entreprenörskap och långsiktiga kundrelationer byggda på förtroende och engagemang.

Självklart befinner vi oss i en traditionell bank- och finanssektor. Men dagens bank kräver IT-lösningar utöver det vanliga – något som öppnar upp för spännande utmaningar och karriärvägar inom den digitala sfären. I över ett decennium har vårt Tech-program (tidigare kallat IT Young Professional Programme) bjudit in dig som är i början av din IT- och Tech-karriär och vill utvecklas inom SEB. Som en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik finns det stora möjligheter att förverkliga just dina ambitioner!

Som arbetsgivare är vi övertygade om att mångfald och inkludering är avgörande för att lyckas. Vi tror på allas talang och vi strävar efter att alltid se och utveckla våra medarbetare. Vill du utmana och hjälpa oss i vår spännande digitala transformation? Välkommen till SEB!

Mer om att jobba på SEB!

En fördomsfri rekryteringsprocess med TNG - så här söker du!

 • Skicka in din ansökan
  Ansökningsperiod pågår mellan november och januari. Du söker till den eller de positioner som passar dina ambitioner via respektive annons på TNG:s hemsida. Ansökan sker snabbt och enkelt i mobilen eller på datorn med ditt CV eller Linkedin-profil. Då du söker fördomsfritt behöver du inte skriva ett personligt brev eller skicka med ett foto. Betyg och intyg kompletterar du med senare. Enkelt och smidigt!
 • Din profil anonymiseras
  Efter inskickad ansökan anonymiseras ditt namn för rekryteraren – allt för att vi vill fokusera på din kompetens i urvalsprocessen. Du får samtidigt en bekräftelse via e-post att vi tagit emot din ansökan samt en inbjudan att göra TNG:s fördomsfria tester.

  Lästips!
  Därför tar TNG bort ditt namn i första urvalet.
 • Gör fördomsfria tester
  Nu är det dags att göra digitala tester som du har fått en inbjudan till via e-post. Testerna mäter personlighet samt numerisk, verbal och logisk förmåga. Du behöver avsätta ca 60 minuter totalt för alla tester, men det går bra att göra ett i taget när det passar dig. Du kan direkt efter varje test välja att få feedback på resultatet. Slutför testerna så snart du kan, men senast 14 dagar efter att du skickat in ansökan. Observera att din ansökan till SEB:s Tech-program inte är komplett utan dina testsvar.

  Tips!
  Säkerställ att du inom några minuter efter ansökan har fått två mail från TNG och kika vid behov i din skräppost.
 • Första urval – CV och tester
  TNG gör fördomsfria urval bland alla testade kandidater baserat på testresultat och CV. Här säkerställer vi att du har grundläggande kvalifikationer och praktiska förutsättningar som krävs för att delta i programmet hos SEB. Urvalet sker strukturerat och fördomsfritt där alla sökande bedöms utifrån samma kriterier. Uppgifter såsom namn, ålder, kön och lärosäte är oväsentliga – det viktigaste är din kompetens och potential, något vi bland annat kan se via testresultaten.
 • Fördjupande tester
  Alla sökande som är vidare efter första urvalet får genomföra ytterligare ett fåtal fördjupande tester. Här undersöker vi din bland annat din motivation i arbetslivet och du får chans att lyfta dina ambitioner, driv och motivatorer. Testerna är ofta ett uppskattat inslag hos våra sökande och är ett bra underlag inför din framtida karriär oavsett yrkesroll. Ditt testresultat matchas mot SEB:s behov och passar din profil så bjuds du in till en kompetensbaserad intervju med TNG.
 • Intervju med TNG
  Här får du chans att personligen lyfta fram dina ambitioner, intresset för SEB och varför du passar för rollen och programmet. Vi berättar förstås även mer om vad SEB erbjuder, besvarar dina frågor om jobbet samt går igenom detaljerna för kommande urvalssteg.
 • SEB-dag
  Alla sökande som är vidare efter intervjuerna bjuds in till ett digitalt inspiration-och informationsmöte om SEB. Här får du lära känna SEB och Tech-programmet närmare. Ett riktigt bra tillfälle att få mer känsla för din framtida arbetsplats!
 • Case
  I februari är det dags att träffa SEB för första gången och besöka det svenska huvudkontoret i Solna! Ungefär en vecka innan kommer du få en uppgift av TNG att förbereda hemifrån samt veta vilken av de tre dagarna som gäller för just dig.Väl på plats får du presentera ditt resultat för representanter från TNG och SEB. Samt göra ytterligare ett case tillsammans med andra sökande. Uppgifterna ger en inblick i frågor som är viktiga för SEB och du bjuds på en professionell utmaning samtidigt som du lär känna din blivande arbetsplats. De två casen utgör också bedömning för vilka kandidater som går vidare till nästa steg.
 • Intervju med din blivande chef
  För dig som går vidare efter case-dagen är det dags för personlig intervju med din framtida chef på SEB. Här får du utrymme att ställa specifika frågor om teamet, avdelningen och framtida arbetsuppgifter.
 • Bakgrundskontroll
  Nu är det inte mycket kvar! I sista steget kontrollerar vi formalia som personuppgifter och juridisk bakgrund. Du får visa upp ett utdrag från Polisens belastningsregister och vi kontrollerar betyg samt eventuellt andra meriterande intyg. Här kontaktar TNG även dina referenser. Därefter ligger sista beslutet hos SEB, om vilka som erbjuds jobb och en plats i programmet.
 • Anställningserbjudande!
  Vi hoppas att du säger ja. I september börjar din resa hos SEB. Välkommen till din framtida karriär som digital specialist på banken!