TNG

Lediga jobb för SEB:s Tech-program

Spännande jobbmöjligheter via Tech-programmet på SEB

TNG är rekryteringspartner till SEB och kommer hantera din ansökan och hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt sätt med fokus på din kompetens och potential. Detta för att du ska få en rättvis upplevelse på vägen till ditt jobb som teknisk specialist på SEB.

För mer information om SEB:s Tech-program och rekryteringsprocessen, besök programsidan. Vi vill även tipsa dig som är intresserad av en karriär på SEB, att också spana in de lediga positionerna för SEB:s internationella traineeprogram.

Ansökningsperioden för programstarten 2020 är nu stängd. Nästa ansökningsperiod, för Tech-programmet 2021, startar i november 2020. Under tiden får du gärna göra en intresseanmälan nedanför, så får du löpande nyheter om SEB, Tech-programmet och påminnelse när det är dags att skicka in din ansökan.

Gör intresseanmälan idag!

Välkommen att skriva upp dig nedan om du är intresserad av att söka till Tech-programmet, få söktips, löpande nyheter om SEB och påminnelse när ansökan öppnar.
Vi behöver ditt samtycke.

Du kan alltid ändra dig när du vill genom att klicka på avprenumerationslänken längst ner i alla mail du får från TNG, eller genom att kontakta oss på info@tng.se. Vi delar inte din information vidare utanför TNG Group AB och Skandinaviska Enskilda Banken AB. För att läsa mer om vår integritetspolicy, vänligen besök tng.se/integritetspolicy. Genom att klicka på länken nedan godkänner du att vi använder din information enligt ovan.

Alla lediga jobb inom SEB:s Tech-program