TNG
Deltagare på SEB Tech-program. Sök tech- och IT-jobb hos SEB via TNG!

Lediga jobb för SEB:s Tech-program

Spännande jobbmöjligheter via Tech-programmet på SEB

TNG är rekryteringspartner till SEB och kommer hantera din ansökan och hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt sätt med fokus på din kompetens och potential. Detta för att du ska få en rättvis upplevelse på vägen till ditt jobb som teknisk specialist på SEB.

För mer information om SEB:s Tech-program och rekryteringsprocessen, besök programsidan. Vi vill även tipsa dig som är intresserad av en karriär på SEB, att också spana in de lediga positionerna för SEB:s internationella traineeprogram.

Sök till den eller de positioner som passar dina ambitioner via respektive annons nedan. Lycka till!

Gör intresseanmälan idag!

Ansökan till programmet med start i september 2021 stängdes i januari. Men redan nu kan du anmäla intresse för programstarten hösten 2022! Så välkommen att skriva upp dig nedan om du är intresserad av att söka till Tech-programmet, få söktips, löpande nyheter om SEB och påminnelse när ansökan öppnar.
Vi behöver ditt samtycke.

Du kan alltid ändra dig när du vill genom att klicka på avprenumerationslänken längst ner i alla mail du får från TNG, eller genom att kontakta oss på info@tng.se. Vi delar inte din information vidare utanför TNG Group AB och Skandinaviska Enskilda Banken AB. För att läsa mer om vår integritetspolicy, vänligen besök tng.se/integritetspolicy. Genom att klicka på länken nedan godkänner du att vi använder din information enligt ovan.

Alla lediga jobb inom SEB:s Tech-program