TNG

Sök dansktalande jobb idag!

Kan du danska? Då söker vi dig!

Vi på TNG söker nu dig som talar danska till flera dansktalande jobb i Stockholm, Göteborg, Malmö och Östergötland. Vi söker danskar som vill jobba med ekonomi, kundtjänst, sälj/marknad, administration och IT-support. Du kan också prenumerera på dansktalande jobb via e-post.  

Danskan som möjlighet

Att kunna prata danska flytande i Sverige idag ger dig som söker jobb en unik ingång till flera stora internationella företag som just nu rekryterar till tjänster på danska och vill ha just dig. Vi har i vårt nätverk flera kunder som vi kan koppla ihop dig med om du funderar på att söka jobb och/eller att byta karriär. Låt dina språkkunskaper ge dig en skjuts i karriären och en chans att visa vad du går för även inom andra områden!
Även om du inte tidigare har arbetat med dessa typer av tjänster finns chansen så tveka inte att höra av dig!

Du hittar våra dansktalande jobb på vår hemsida. Du kan också maila oss direkt så matchar vi dig mot rätt tjänst. Vi kan också ringa upp dig om du vill prata med en rekryterare direkt.

Passa också på att prenumerera på jobb som är på danska. Det gör du genom att lämna information till oss nedan. Tjänsten är kostnadsfri och vi kommer inte skicka dig några mail utöver detta.