TNG
Sök till Euromaints traineeprogram

Sök Euromaints trainee- och karriärprogram

Sök till att bli Euromaints framtida ledare eller chef!

Nu hjälper vi på TNG Tech Euromaint att rekrytera medarbetare fördomsfritt till deras trainee-  och karriärprogram. Euromaint står inför en generationsväxling och behöver anställa 4-5 medarbetare årligen som vill ta sig an utmanande chefsjobb på företaget inom några år.  

Sök till Euromaint trainee program

Till EuroMaints karriär- och traineeprogram söker vi nu dig som vill få en unik möjlighet att under ett års tid arbeta i spännande projekt och i olika roller, samt bygga ett stort nätverk inom företaget. Euromaint växer och utvecklar löpande sin verksamhet och ser sina medarbetare som en viktig del i deras framgång.

Vad innebär trainee-tjänsten?

Programmet är individuellt anpassat med fokus på att utveckla egna styrkor genom en mix av praktik, teori och projektarbete. Deltagarna blir introducerade i företagets strategier, arbetssätt och processer. De får ett brett internt kontaktnät samt en dedikerad mentor som sitter i företagets ledningsgrupp. Kort sagt, som trainee får du möjlighet att bygga en bred erfarenhet, färdighet och kunskap om Euromaint, vilket i framtiden ger dig ett meningsfullt och utvecklande jobb i en spännande organisation.

DIn karriärmöjlighet: Trainee på Euromaint

Individuellt för dig

Programmet är individuellt anpassat med fokus på att utveckla dina styrkor.

Engagerad ledning

Du får en dedikerad mentor som sitter i företagets ledningsgrupp.

Resmöjligheter

Du får testa att arbeta på annan ort för att bredda ditt nätverk och lära känna verksamheten bättre.

Vilka är Euromaint?

Sök till trainee euromaint program

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll av järnvägsfordon med tillhörande produktions- och logistikstruktur som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner.

Euromaint har en omsättning på 1 595 MSEK och cirka 980 medarbetare (2018). Euromaint ägs av spanska företaget CAF sedan 2019-07-01.

Vår kultur

Euromaint skapar värde för medarbetaren genom att erbjuda en arbetsplats där man ständigt känner sig utmanad. Vi har kunden i fokus och är övertygade om att nyckeln till framgång är att alla våra medarbetare strävar efter att bli bäst på det de gör. Hos oss genomsyrar våra kärnvärden (pålitlighet, samarbete, bidragande och ansvarstagande) vårt sätt att jobba tillsammans mot vår vision att vara nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen.

Sök trainee-tjänsten här!

Så här går vår rekryteringsprocess till

När du söker till Euromaints traineeprogram genomgår du TNG:s fördomsfria och kompetensbaserade rekryteringsprocess. Vår unika rekryteringsmetod bygger på vetenskapliga fakta för att säkerställa framtida arbetsprestation. Vi följer alltid en strukturerad process där magkänsla och fördomar aldrig får styra över kandidatens verkliga potential eller kompetens.

Med arbetspsykologiska tester och andra mätbara urvalsmetoder kvalitetssäkrar vi sökandes kompetens och potential. Vi frågar inte efter ålder, anonymiserar namn i tidiga skeenden av processen och har skrotat det personliga brevet – kort sagt vi räknar inte bort din ansökan för att du har (utifrån någons förväntningar) ”fel” namn, ålder, kön, ursprung, bor på annan ort eller har gått på ”fel” skola.

Vill du veta mer om hur vi arbetar?

Kontakta oss idag!