TNG
TNG Julkalender Fyra ljus

24 jobbsökartips från rekryterarna på TNG – följ vår julkalender!

Äntligen! Nu börjar nedräkningen mot julafton, ledighet och andra högtider och festligheter. På TNG vill vi fira genom att varje dag fram till den 24:e december dela med oss av smarta jobbsökartips från våra rekryterare som kan inspirera och hjälpa dig framåt i din karriär. Oavsett om du är aktivt jobbsökande eller bara nyfiken på vilka möjligheter som finns. Välkommen att hänga med!

Klä upp eller ner sig på anställnings­intervjun? Var går gränsen mellan privat och personlig? Hur ska man tänka kring löneförhandling? Vilka krav är rimliga att ställa? Hur ser det perfekta CV:t ut? Och är det verkligen möjligt att söka jobb fördomsfritt?

Dagliga jobbsökartips

Vi vet att man som jobbsökare kan ha många tankar, frågor och funderingar. I TNG:s julkalender får du därför dagligen titta in bakom kulisserna och ta del av hur TNG:s rekryterare tänker och resonerar.

Eftersom vi arbetar med fördomsfri rekrytering och bemanning – som lyfter fram din kunskap och potential istället för ditt kön, ålder, namn, bakgrund och utseende – löper detta som en röd tråd genom kalendern. Allt för att du ska få en chans att skina och bästa möjliga förutsättningar att hitta ditt nästa drömjobb! För vad kan väl vara en bättre julklapp än det?

Här kan du följa julkalendern!

 

Lucka 1

Lucka 2

Lucka 3

Lucka 4

Lucka 5

Lucka 6

Lucka 7

Lucka 8

Lucka 9

Lucka 10

Lucka 11

Lucka 12

Lucka 13

Lucka 14

Lucka 15

Lucka 16

Lucka 17

Lucka 18

Lucka 19

Lucka 20

Lucka 21

Lucka 22

Lucka 23

Lucka 24

Hitta ett nytt jobb redan idag!

Genom att söka ditt nästa jobb via TNG så hamnar din kompetens i fokus. Hur gammal du är, varifrån du kommer och hur gott rykte ditt lärosäte har (eller inte har) spelar ingen roll. Hos oss är det vad du kan och vilken potential du har för att lära dig ditt nya jobb som står i fokus.

Vi rekryterar åt många spännande varumärken och företag. Ta chansen och sök ett jobb där du blir uppskattad för vad du kan!

SE ALLA LEDIGA JOBB!